Muista


juhlapäivänäsi


muita


Seniorit nauravat yhdessä

Juhlitko syntymäpäivää, valmistujaisia, eläkkeelle lähtöä tai vaikkapa häitä? Merkkipäiväkeräys on mahdollisuus pyytää kukkien ja lahjojen sijaan jotakin, joka lämmittää vielä enemmän – tukea ja apua yksin jääneille.

Perusta merkkipäiväkeräys unohdettujen vanhusten, kriisiapua tarvitsevien nuorten, lapsiperheiden tai erityisryhmien musiikkitoiminnan hyväksi. Merkkipäivälahjoitukset ovat tärkeä tuki auttamistyöllemme.

Naiset halaavat porttikongissa

Perusta oma keräys verkossa

Voit perustaa keräyksen helposti verkkosivuillamme. Tällöin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta. Keräyksen perustamisen jälkeen saat oman keräyssivun, jossa voit kertoa, miksi valitsemasi kohde on sinulle tärkeä. Voit jakaa keräyssivua läheisillesi esimerkiksi sähköpostitse ja he voivat tehdä lahjoituksen suoraan keräyssivulla. Keräyssivulla näet kaikki lahjoitukset ja lahjoittajien terveiset.

Merkkipäiväkeräyksen perustaminen viitenumerolla

1. Täytä lomake

Kerro meille keräyksestäsi alla olevalla lomakkeella, ja valitse itsellesi tärkeä kohde, jota haluat tukea.

2. Kerro keräyksestäsi muille

Lähetämme sinulle sähköpostitse oman viitenumeron, millä voit pyytää lähimmäisiäsi tekemään lahjoituksen tilillemme FI68 5008 5320 0123 05. Näin keräyksesi kohdentuu toivomaasi kohteeseen.

3. Juhlapäivän jälkeen

Lähetämme sinulle tiedot lahjoittajista ja lahjoitusten yhteissummasta merkkipäiväsi jälkeen, mikäli niin toivot.

Perusta merkkipäiväkeräys

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Lähetä viesti sähköpostilla osoitteeseen lahjoitus@helsinkimissio.fi tai soita arkisin klo 9–12 numeroon 09 2312 0300.