Töihin meille


Oletko kiinnostunut työskentelemään HelsinkiMissiossa? Hienoa! Tutustumme mielellämme kaikkiin potentiaalisiin uusiin tekijöihimme.

HelsinkiMission henkilöstöä kesäpäivillä 2022

Tutustu meihin työnantajana

HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, jonka tehtävänä on vähentää yksinäisyyttä ja lisätä hyvinvointia. Toimimme ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin. Kohtaamme, tuemme ja autamme vuosittain tuhansia ihmisiä.

Järjestössämme työskentelee noin 100 ammattilaista. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin Kampissa. HelsinkiMission musiikin erityispalvelukeskus Resonaari sijaitsee Kulosaaressa ja palvelutalo Cecilia Vuosaaressa. Väkivaltatyöhön keskittyvän Aggredin toimipisteet sijaitsevat valtakunnallisesti ympäri Suomea.

Seuraa meitä LinkedInissä tai tutustu meihin järjestönä!

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus

Päivitämme uudet työpaikat TalentAdore -järjestelmään. Samassa paikassa voit myös jättää meille avoimen hakemuksen. Haluamme mielellämme kuulla, miten juuri sinä sopisit joukkoomme!

Opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa? 

Tarjoamme harjoittelupaikkoja ympäri vuoden. Emme yleensä hae harjoittelijoita erillisillä työpaikkailmoituksilla, joten täytä avoin harjoittelupaikkahakemus.