×
Käytämme evästeitä (cookies) parantaaksemme sivujemme toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja ›

Lahjoittamalla autat

Eräs asiakkaamme Paula oli kärsinyt yksinäisyydestä pitkään. ”Iltaisin tuntuu joskus niin ahdistavalta, ettei jaksaisi elää”, hän kuvaili.

Onneksi Paulalle löytyi HelsinkiMission kautta tukihenkilöksi Kimmo.
”Hän on minun pelastajani. En olisi hengissä ilman häntä”, Paula sanoo.

HelsinkiMissio toimii yksinäisyyden vähentämiseksi. Ammattiauttajamme tarjoavat keskusteluapua ja sadat vapaaehtoisemme antavat aikaansa ja läsnäoloaan yksinäisille.

Auta meitä auttamaan.
Tuellasi yhä useampi pääsee ulos yksinäisyyden kierteestä.

Yritys, tue työtämme joululahjoituksella

Vaaditaan yhdessä vanhuudenpäivät, joita kenenkään ei tarvitse pelätä. Tuo yrityksesi mukaan kampanjaamme. Nyt on aika toimia.

#PÄIVÄNLUNCHIE

Sinä voit auttaa lataamalla Lunchie Market -sovelluksen älypuhelimeesi. Tilaa Lunchie-takeaway-ateria, kuvaa se Instagramiin #päivänlunchie -hashtagilla sekä mainitse ravintola, jossa kyseinen annos on valmistettu. Jokaisesta kuvasta Lunchie Market lahjoittaa rahaa HelsinkiMission työhön. Koodilla HELSINKIMISSIO15 saat 15 % alennuksen ateriatilauksestasi.

HelsinkiMission kauppa

Kaupastamme saat mm. vapaaehtoisten neulomia lämpimiä villasukkia, Resonaarin tuotteita sekä uutuutena HelsinkiMissio-ruusuja. Ostamalla tuotteita tuet työtämme yksinäisyyttä vastaan.

Tietoa kuukausilahjoittajalle

Anssi Kela on yksi HelsinkiMission kuukausitukijoista. ”Joko ojennamme kätemme tai käännämme selkämme. Olemme etuoikeutettuja, kun meillä on mahdollisuus auttaa”, Anssi Kela toteaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mietitkö, miksi tekisit lahjoituksen HelsinkiMissiolle? Pohditko, mitä rahoilla saadaan aikaan? Askarruttaako sinua joku muu asia lahjoittamisessa?

Jätä yhteystietosi

Lahjoittajana saan ainutlaatuisen #myötätuntouutisia-uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa sähköpostiini. Saan myös uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista muutaman kerran vuodessa. Voin milloin tahansa perua sähköpostiviestinnän.

Lahjoittamalla tuet näitä toimintoja

Nuorten kriisityö

HelsinkiMissio tarjoaa nuorille helposti saatavaa, maksutonta ammattiapua sekä vapaaehtoisten tukihenkilöiden tukea.

Seniorityö

Lahjoituksellasi autat HelsinkiMissiota kouluttamaan uusia vapaaehtoisia seniorien avuksi. Autat myös kehittämään ammattiapua antavaa Senioripysäkki-toimintaa.

Resonaari - erityisoppijoiden hyväksi

Resonaari on ainutlaatuinen musiikkikoulu. Se mahdollistaa soittamisen ilon kehitysvammaisille ja muille erityisoppijoille.

Lapsiperhetyö

HelsinkiMissio tarjoaa vapaaehtoisten äiti- ja isämentoreiden tukea pääkaupunkiseudun lapsiperheille, joilla ei ole arjen auttajia lähellään.