Kerro meille


huolesi


Painaako jokin mieltäsi? Tuntuvatko vastoinkäymiset ylitsepääsemättömiltä? Kaipaatko ohjausta ja neuvontaa? Haluatko jutella kriisityöntekijän kanssa luottamuksellisesti?
Puhuminen toisen kanssa usein auttaa.
Ammattiauttajiemme kanssa voit jutella mistä tahansa sinulle tärkeästä aiheesta, kuten vaikeasta elämäntilanteesta tai ihmissuhdeongelmista. Keskustelu voi auttaa myös yksinäisyyden tunteisiin.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Nuori tyttö katsoo kameraan

Ohjausta ja neuvontaa keskustelu- ja kriisiavusta

Palvelemme kesäajan supistetuin resurssein. Vapaat ensikontaktiajat näet sähköisestä ajanvarauskalenteristamme. Yhteydenottolomakkeemme on suljettu 31.7 asti.

Ota yhteyttä, jos sinulla on huolia ja toivot luottamuksellista keskustelutukea itsellesi tai yhdessä kumppanisi kanssa. Palvelemme 12–29-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia. Riittää, kun olet meihin yhteydessä, me autamme sinut tarvittaessa eteenpäin.
 
Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia, sinun ei tarvitse olla helsinkiläinen ja voit asioida halutessasi myös anonyymisti. Ammattiauttajiemme kanssa voit puhua mistä tahansa sinulle tärkeästä aiheesta, kriisistä elämässäsi sekä oman tai läheisesi hyvinvoinnin huolista, sekä yksinäisyydestä. Tapaamisten tarkoituksena on lisätä ja ylläpitää hyvinvointia sekä ehkäistä yksinjäämisen kokemusta haastavissa elämäntilanteissa.
 
Ensimmäisellä kohtaamisella kartoitamme kanssasi tilannettasi ja toivettasi keskusteluavusta. Puhelimitse tapahtuvan ensikohtaamisen jälkeen keskusteluapua on mahdollista saada 1–5 kertaa. Yhdessä asetamme käynneillesi tavoitteen sinun lähtökohdistasi ja toiveistasi käsin. Mikäli apumme sinulle ei ole riittävä, pohdimme yhdessä, millaisesta palvelusta hyötyisit eniten ja miten olisi hyvä edetä.

We also offer councelling in English.

Teini-ikäinen poika istuu yksin koripallokentän reunalla nurmella.

Keskusteluapu oli positiivinen kokemus, sai lyhyessäkin ajassa työkaluja käsitellä omia asioita ja pelkästään se, että sai puhua asioita ääneen oli tosi tärkeää.

Varaa puhelinaika

Varaa puhelinaika kriisityöntekijälle alla olevasta nettikalenterista. Kriisityöntekijä soittaa sinulle. Valitse toimipisteeksi Nuorten kriisipiste ja sen alta sinulle sopiva palvelu ja ajankohta sekä täytä yhteystietosi. Voit varata ajan pelkällä etunimellä. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin.

Jos et pääse tapaamiseen, peruutathan aikasi 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä.

Mikäli sinulla on mielen hyvinvointiin liittyvä hoitokontakti, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan palveluusi. Nuorten kriisipisteen palvelut eivät ole sairauden hoitoa. Akuuteissa kriisitilanteissa ole yhteydessä päivystykseen. Hätätapauksissa soita aina 112.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.

Sinua voisi kiinnostaa

Katso kaikki
7.6.2023
Blogi

Laman varjossa syntynyt

Laman varjossa syntynyt   HelsinkiMission hyvinvointijohtaja Hanna Kari Nuorten kriisipiste syntyi yhteiskunnallisessa tilanteessa, jota leimasi velkaantuminen,…
Ryhmä nuoria istumassa ja juttelemassa koripallokentän laidalla.
6.6.2023
Uutinen

Nuorten kriisipiste 30 vuotta – vaikuttavaa apua nuorille kolmella kielellä

Nuorten kriisipiste 30 vuotta – vaikuttavaa apua nuorille kolmella kielellä Vuonna 1993 nuorten itsemurhien ehkäisemiseksi…
16.5.2023
Blogi

Sinulta ja minulta tarvitaan tekoja nuorten unelmien puolesta!

Sinulta ja minulta tarvitaan tekoja nuorten unelmien puolesta! HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander Nuoruuteen kuuluu etsintä,…
Katso kaikki