Kerro meille


huolesi


Painaako jokin mieltäsi? Tuntuvatko vastoinkäymiset ylitsepääsemättömiltä? Kaipaatko ohjausta ja neuvontaa? Haluatko jutella kriisityöntekijän kanssa luottamuksellisesti?
Puhuminen toisen kanssa usein auttaa.
Ammattiauttajiemme kanssa voit jutella mistä tahansa sinulle tärkeästä aiheesta, kuten vaikeasta elämäntilanteesta tai ihmissuhdeongelmista. Keskustelu voi auttaa myös yksinäisyyden tunteisiin.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Nuori tyttö katsoo kameraan

Ohjausta ja neuvontaa keskustelu- ja kriisiavusta

Ota yhteyttä, jos sinulla on huolia ja toivot luottamuksellista keskustelutukea itsellesi tai yhdessä kumppanisi kanssa. Palvelemme 12–29-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia. Riittää, kun olet meihin yhteydessä, me autamme sinut tarvittaessa eteenpäin.
 
Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia, sinun ei tarvitse olla helsinkiläinen ja voit asioida halutessasi myös anonyymisti. Ammattiauttajiemme kanssa voit puhua mistä tahansa sinulle tärkeästä aiheesta, kriisistä elämässäsi sekä oman tai läheisesi hyvinvoinnin huolista, sekä yksinäisyydestä. Tapaamisten tarkoituksena on lisätä ja ylläpitää hyvinvointia sekä ehkäistä yksinjäämisen kokemusta haastavissa elämäntilanteissa.
 
Ensimmäisellä kohtaamisella kartoitamme kanssasi tilannettasi ja toivettasi keskusteluavusta. Puhelimitse tapahtuvan ensikohtaamisen jälkeen keskusteluapua on mahdollista saada 1–5 kertaa. Yhdessä asetamme käynneillesi tavoitteen sinun lähtökohdistasi ja toiveistasi käsin. Mikäli apumme sinulle ei ole riittävä, pohdimme yhdessä, millaisesta palvelusta hyötyisit eniten ja miten olisi hyvä edetä.

We also offer councelling in English.

Varaa puhelinaika

Varaa puhelinaika kriisityöntekijälle alla olevasta nettikalenterista ja jätä yhteystietosi. Kriisityöntekijä soittaa sinulle. Voit varata ajan pelkällä etunimellä. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin.

Jos et pääse tapaamiseen, peruutathan aikasi 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä.

Mikäli sinulla on mielen hyvinvointiin liittyvä hoitokontakti, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan palveluusi. Nuorten kriisipisteen palvelut eivät ole sairauden hoitoa. Akuuteissa kriisitilanteissa ole yhteydessä päivystykseen. Hätätapauksissa soita aina 112.

Yhteistyökumppanit ja nuorista huolissaan olevat läheiset voivat jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella.  

Teini-ikäinen poika istuu yksin koripallokentän reunalla nurmella.

Keskusteluapu oli positiivinen kokemus, sai lyhyessäkin ajassa työkaluja käsitellä omia asioita ja pelkästään se, että sai puhua asioita ääneen oli tosi tärkeää.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.

Sinua voisi kiinnostaa

Katso kaikki
23.5.2024
Ajankohtaista

Työyksinäisyys näkyy eri tavoin – asiantuntijat kommentoivat Työelämän yksinäisyys 2024 -barometria 

Työelämän yksinäisyys 2024 -barometrista selviää, että joka viides suomalainen kokee yksinäisyyttä työpaikallaan. Yksinäisyys voi ottaa…
Henkilö katsoo alakuloisena ulos ikkunasta
23.5.2024
Ajankohtaista

Joka viides kokee yksinäisyyttä työelämässä 

Tuoreen Työelämän yksinäisyys 2024 -barometrin mukaan joka viides suomalainen kokee yksinäisyyttä työelämässä. Melko usein tai…
7.5.2024
Ajankohtaista

Väkivaltarikollisuudesta on mahdollista irtautua – Aggredin toiminta laajenee Suomessa

Aggredi auttaa kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöitä irti väkivallasta. Yhä useampi väkivaltarikollinen saa apua toiminnan laajentuessa…
Katso kaikki