Kumppanuus


kanssamme


Nuoret naiset halaavat toisiaan

Yhteistyökumppanuus järjestömme kanssa tarjoaa yritykselle oivallisen mahdollisuuden yhteiskuntavastuun kantamiseen. Yritysyhteistyö kanssamme mahdollistaa nuorten, senioreiden ja lapsiperheiden yksinäisyyden vähentämisen yhteiskunnassamme. Kumppanuus räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi.

Yhteistyössä voimme konkreettisin teoin edistää kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista. Teoilla on merkitystä.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Eva Czechanowski

Yritysyhteistyön asiantuntija eva.czechanowski@helsinkimissio.fi +358 44 703 6879

Mukana vähentämässä yksinäisyyttä

Danone Danone

Danone

Danonen ja HelsinkiMission kolmivuotisen pääyhteistyökumppanuuden painopisteenä on ikäihmisten yksinäisyyden vähentäminen. Danonen strategian yhtenä keskeisenä pilarina on tukea ikääntyvän väestön terveyttä ja hyvinvointia päivittäin mm. kliinisillä ravintovalmisteilla. – Yhteistyömme HelsinkiMission kanssa on luonteva jatkumo tälle työlle, ja olemme innoissamme mahdollisuudesta tuoda iloa yksinäisyyttä kokevien vanhusten arkeen ja hyvinvointiin”, kertoo Danonen maajohtaja Ulla Zakowski.

Fennia Fennia

Fennia

Pitkäaikainen kumppanuus Fennian kanssa jo vuodesta 2004 on mahdollistanut pitkäjänteisen työn yksinäisyyden vähentämiseksi. Fennia tukee HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi taloudellisesti ja haastaa myös asiakkaitaan sekä henkilökuntaansa tekemään samoin muun muassa viestimällä tärkeistä asioista.

Posti Posti

Posti

Nuorten yksinäisyys on kasvanut rajusti ja yhteistyö kumppanimme Postin kanssa mahdollistaa työtämme nuorten yksinäisyyden vähentämiseksi kouluissa. Yhteistyömme toteutetaan School to Belong -ohjelmassa, jossa autetaan kouluyhteisöjä tunnistamaan ja lievittämään nuorten kokemaa yksinäisyyttä sekä tarjotaan työkaluja yksinäisyyteen puuttumiseen. Kaksikielinen School to Belong on suunniteltu pitkäkestoiseksi toimintamalliksi Suomen kaikkiin oppilaitoksiin.

Muita tapoja auttaa

Yrityslahjoitus

Tee lahjoitus, joka vähentää yksinäisyyttä yhteiskunnassamme. Yrityslahjoitukset ovat arvokas apu työllemme – samalla lahjoitus viestii yrityksen arvoista ja vastuullisuudesta eri sidosryhmille.

Tuoteyhteistyö

Tuoteyhteistyössä yrityksesi lahjoittaa sovitun osan tuotemyynnistä auttamistyöllemme. Tuki voidaan kohdentaa esimerkiksi nuorten, ikäihmisten tai lapsiperheiden auttamiseen.

Pro bono -yhteistyö

Pro bono -yhteistyössä yrityksesi lahjoittaa osaamistaan. Esimerkiksi viestinnän, graafikon tai digimarkkinoinnin ammattilaisten asiantuntemuksesta on kaltaisellemme järjestölle iso apu.