Kumppanuus kanssamme

Yhteistyökumppanuus järjestömme kanssa tarjoaa yritykselle oivallisen mahdollisuuden yhteiskuntavastuun kantamiseen. Yritysyhteistyö kanssamme mahdollistaa nuorten, senioreiden ja lapsiperheiden yksinäisyyden vähentämisen yhteiskunnassamme. Kumppanuus räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi.

Yhteistyössä voimme konkreettisin teoin edistää kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista. Teoilla on merkitystä.

Mukana vähentämässä yksinäisyyttä

Alko

Paras apu yksinäisyyteen on yhteys toiseen ihmiseen, joten olemme luoneet yhdessä pääyhteistyökumppanimme Alkon kanssa Work to Belong -ohjelman. Work to Belong on maailman ensimmäinen ohjelma ja vastuullisuussertifikaatti työelämän yksinäisyyden vähentämiseksi. Ohjelma auttaa työnantajia tunnistamaan sekä lievittämään työelämän yksinäisyyttä ja sen haitallisia vaikutuksia terveydelle ja hyvinvoinnille. 

Alko on myös mukana tukemassa HelsinkiMission uutta Perjantaipuhelin-palvelua, joka on suunnattu yksinäisyyttä kokeville. Puheluihin on vastaamassa Alkon vapaaehtoisia.

DNA

Yhdessä pääyhteistyökumppanimme DNA:n kanssa haluamme ehkäistä ikäihmisten digitaalista syrjäytymistä ja yksinäisyyttä muun muassa tarjoamalla henkilökohtaista digiapua heille, jotka kokevat tarvitsevansa parempia digivalmiuksia. DNA mahdollistaa taloudellisella tuellaan ja tuotelahjoituksillaan työtämme senioreiden yksinäisyyden vähentämiseksi.

Fennia

Pitkäaikainen kumppanuus Fennian kanssa jo vuodesta 2004 on mahdollistanut pitkäjänteisen työn yksinäisyyden vähentämiseksi. Fennia tukee HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi taloudellisesti ja haastaa myös asiakkaitaan sekä henkilökuntaansa tekemään samoin muun muassa viestimällä tärkeistä asioista.

OP Uusimaa

OP Uusimaa on HelsinkiMission pitkäaikaisin kumppani. Vuonna 2003 alkanut yhteistyö on vuosien varrella sisältänyt taloudellisen tuen lisäksi erilaisia toimenpiteitä yhteisistä tapahtumista eettisiin lahjoihin. Yhteisöllisyyden ja kohtaamisten mahdollistaminen on tulevaisuudessakin tärkeää. Siksi kumppanuuden ytimessä on tänäkin päivänä monipuolinen yhteistyö, joka mahdollistaa eri ikäisten yksinäisyyden vähentämistä ja siten edistää hyvinvointia.

Muita tapoja auttaa

Yrityslahjoitus

Tee lahjoitus, joka vähentää yksinäisyyttä yhteiskunnassamme. Pienikin lahjoitus on työllemme arvokas apu. Kiitämme kaikkia vähintään 750 euroa lahjoittaneita yrityksiä verkkosivuillamme ja televisioidussa Joulun tähdet -konsertissa joulukuussa.

Tuoteyhteistyö

Tuoteyhteistyössä yrityksesi lahjoittaa sovitun osan tuotemyynnistä auttamistyöllemme. Apu voidaan kohdentaa haluamaasi yksikköön, kuten Nuorten kriisipisteelle tai seniorityöhön.

Pro bono -yhteistyö

Pro bono -yhteistyössä yrityksesi lahjoittaa osaamistaan. Esimerkiksi viestinnän, graafikon tai digimarkkinoinnin ammattilaisten asiantuntemuksesta on kaltaisellemme järjestölle iso apu.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
+358 44 735 5138
niina.frosen@helsinkimissio.fi