Tuoteyhteistyö


Nuoret rappukäytävässä

Yrityksesi voi tukea yksinäisyystyötämme tuoteyhteistyön muodossa. Tuki voidaan kohdentaa esimerkiksi nuorten, ikäihmisten tai lapsiperheiden auttamiseen.

Royalty-yhteistyössä yrityksesi lahjoittaa sovitun summan tai prosenttiosuuden valitun tuotteen tai palvelun tuotoista. Pyöristyskampanjassa asiakkaillasi on tuotteita tai palvelua ostaessa mahdollisuus pyöristää loppusummaa ylöspäin ja tukea yksinäisyystyötämme. Erotus tilitetään työllemme yksinäisyyden vähentämiseksi.

Otamme vastaan myös tuotelahjoituksia tarpeiden mukaan.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Eva Czechanowski

Yritysyhteistyön asiantuntija eva.czechanowski@helsinkimissio.fi +358 44 703 6879

Mukana vähentämässä yksinäisyyttä

OP Koti Uusimaa

Vastuullisuus on yksi OP Koti Uusimaan kantavista arvoista. Näin ollen yritys haluaa perinteisten kauppalahjojen sijaan tukea hyvinvointia. OP Koti Uusimaa lahjoittaa jokaisesta tekemästään asuntokaupasta 20 € työllemme yksinäisyyden ehkäisemiseksi pääkaupunkiseudulla.

PureWaste

Pure Waste Concept Store tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden pyöristää ostosten loppusummaa työmme hyväksi vuoden 2022 loppuun saakka. Lisäksi yritys lahjoitti 10 % yksinäisten vanhusten ja nuorten hyvinvointiin jokaisesta helmikuussa ennen ystävänpäivää tehdystä ostoksesta verkkokaupassa ja Pure Waste Concept Storessa.

Lahja Itämerelle ry

Lahja Itämerelle ry on tarjonnut jo useana kesänä tukipareille purjehdusretkiä yhteistyössä s/y Belmontin kanssa. Nuoret ja heidän tukihenkilönsä ovat päässeet kokeilemaan purjehdusta ja tutustumaan Helsingin edustan saaristoon kolmen tunnin pituisilla iltaretkillä. Purjehdukset ovat olleet jännittäviä ja nuorille merkityksellisiä tapahtumia.

Muita tapoja auttaa

Yrityslahjoitus

Tee lahjoitus, joka vähentää yksinäisyyttä yhteiskunnassamme. Yrityslahjoitukset ovat arvokas apu työllemme – samalla lahjoitus viestii yrityksen arvoista ja vastuullisuudesta eri sidosryhmille.

Yhteistyökumppanuus

Kumppanuus kanssamme tarjoaa yrityksellesi oivallisen mahdollisuuden olla mukana konkreettisesti vähentämässä yksinäisyyttä yhteiskunnassamme. Yhteistyö räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi.

Pro bono -yhteistyö

Pro bono -yhteistyössä yrityksesi lahjoittaa osaamistaan. Esimerkiksi viestinnän, graafikon tai digimarkkinoinnin ammattilaisten asiantuntemuksesta on kaltaisellemme järjestölle iso apu.