Ikimuistoisia


kohtaamisia


vapaaehtoisena


Lähde mukaan vapaaehtoiseksi perheiden pariin. Albertin olohuoneella pääset kohtaamaan ihmisiä ja viettämään aikaa iloisessa ilmapiirissä. Tämä vapaaehtoistehtävä sopii sinulle, jos haluat antaa aikaasi parina kertana kuukaudessa muutaman tunnin verran. Hae jo tänään!

Vapaaehtoinen Albertin olohuoneella

Vapaaehtoiseksi Albertin olohuoneelle

Albertin olohuone on viihtyisä kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille. Olkkarilla sukupolvet tutustuvat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta. Pääasiassa olkkarilla vierailee lapsiperheitä, joista osa on kansainvälisiä. Suurin osa lapsista on alle 3-vuotiaita, joten vilinää ja vilskettä riittää! 

Vapaaehtoisena vastaanotat ja kohtaat kävijämme kiireettömästi ja tarjoat juttuseuraa kahvikupposen ääressä arkisin päiväsaikaan. Albertin olohuone on auki viitenä arkipäivänä viikossa maanantaisin klo 9.30–14.00, tiistaisin klo 16.30-18.30 ja keskiviikosta perjantaihin klo 9.30–15.00 välillä. Tiistaisin toimimme lisäksi Kampin perhekeskuksessa klo 9.30–12. Toivomme, että pystyt sitoutumaan toimintaan kerran pari kuukaudessa. Yksi vapaaehtoisvuoro kestää kolme tuntia.

Albertin olohuone sijaitsee osoitteessa: Albertinkatu 33, 00180 Helsinki.

Vapaaehtoinen ja äiti leikkii Albertin olohuoneella

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Albertin olohuoneen vapaaehtoisena pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen, joka tulee toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Näin helposti haet!

  1. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat linkin hakulomakkeeseen sähköpostiisi. (Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä joskus linkki valitettavasti ohjautuu sinne.)
  2. Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella kaikki tehtävään sopivat hakijat, joista valitaan vapaaehtoiset tehtävään.
  3. Saat koulutuksen toimintaan. Seuraava Albertin olohuoneen koulutus järjestetään keväällä 2024 HelsinkiMission toimitiloissa (Albertinkatu 33).
  4. Tarjoamme monipuolista tukea: mm. jatkokoulutuksia, työnohjausta ja virkistysmahdollisuuksia. Pääset osaksi vapaaehtoisten yhteisöä.

Hae vapaaehtoiseksi

Perheitä HelsinkiMission jumppasalissa Perheitä HelsinkiMission jumppasalissa

Koulutamme sinut vapaaehtoiseksi

Seuraava Albertin olohuoneen koulutus järjestetään syksyllä 2023 HelsinkiMission toimitiloissa (Albertinkatu 33).

Koulutuksessa saat kattavan perehdytyksen vapaaehtoistoimintaan. Perehdyt muun muassa HelsinkiMission toimintaan, yksinäisyyteen, kohtaamiseen sekä vapaaehtoisena toimimisen rajoihin ja raameihin. Hae vapaaehtoiseksi niin kuulet lisää!

Lisätietoja:

Kari Koponen
perhepalveluiden päällikkö, HelsinkiMissio
p. 09 2312 0247, 044 784 6534

Albertin olohuone
p. 09 2312 0245, 044 291 8627
albertinolohuone@helsinkimissio.fi