Ikimuistoisia kohtaamisia vapaaehtoisena

Olisiko sinulla aikaa ja kiinnostusta toimia vapaaehtoisena lapsiperheiden parissa? Albertin olohuoneella pääset myös itse kohtaamaan muita ja viettämään aikaa iloisessa ilmapiirissä. Tämä vapaaehtoistehtävä sopii sinulle, jos haluat antaa aikaasi parina kertana kuukaudessa muutaman tunnin verran. Hae jo tänään!

Vapaaehtoiseksi Albertin olohuoneelle

Albertin olohuone on viihtyisä kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille. Olkkarilla sukupolvet tutustuvat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta. Pääasiassa olkkarilla vierailee lapsiperheitä, joista osa on kansainvälisiä. Suurin osa lapsista on alle 3-vuotiaita, joten vilinää ja vilskettä riittää! 

Vapaaehtoisena vastaanotat ja kohtaat kävijämme kiireettömästi ja tarjoat juttuseuraa kahvikupposen ääressä arkisin päiväsaikaan. Albertin olohuone on auki neljänä arkipäivänä viikossa kello 9–15 välillä. Tiistaisin toimimme Kampin perhekeskuksessa klo 9.30–15. Toivomme, että pystyt sitoutumaan toimintaan kerran pari kuukaudessa. Yksi vapaaehtoisvuoro kestää kolme tuntia.

Albertin olohuone sijaitsee osoitteessa: Albertinkatu 33, 00180 Helsinki.

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Albertin olohuoneen vapaaehtoisena pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen, joka tulee toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Näin helposti haet!

  1. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat linkin hakulomakkeeseen sähköpostiisi. (Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä joskus linkki valitettavasti ohjautuu sinne.)
  2. Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella kaikki tehtävään sopivat hakijat, joista valitaan vapaaehtoiset tehtävään.
  3. Saat koulutuksen toimintaan.
  4. Tarjoamme monipuolista tukea: mm. jatkokoulutuksia, työnohjausta ja virkistysmahdollisuuksia. Pääset osaksi vapaaehtoisten yhteisöä.

Hae vapaaehtoiseksi

Seuraava koulutus 16.3.2023

Koulutamme uusia vapaaehtoisia Albertin olohuoneeseen ja perhementoritoimintaan seuraavan kerran 16.3. klo 17-20 HelsinkiMission toimitiloissa (Albertinkatu 33).

Koulutuksessa saat kattavan perehdytyksen vapaaehtoistoimintaan. Perehdyt muun muassa HelsinkiMission toimintaan, yksinäisyyteen, kohtaamiseen sekä vapaaehtoisena toimimisen rajoihin ja raameihin. Hae vapaaehtoiseksi niin kuulet lisää!

Lisätietoja:

Kari Koponen
perhepalveluiden päällikkö, HelsinkiMissio
p. 09 2312 0247, 044 784 6534

Albertin olohuone
p. 09 2312 0245, 044 291 8627
albertinolohuone@helsinkimissio.fi