Ryhmän-


ohjaajaksi


senioreille


Haluatko jakaa harrastamisen iloa senioreille? HelsinkiMission vapaaehtoisten järjestämässä ryhmätoiminnassa lauletaan, kuntoillaan, keskustellaan, muistellaan tai leivotaan. Tule ohjaamaan ryhmätoimintaa!

Iloinen nainen katsoo suoraan silmiin

Senioreiden ryhmänohjaajaksi

Ryhmätoiminnassa kyse on vuorovaikutuksesta ja yhdessä tekemisestä. HelsinkiMission vapaaehtoiset ohjaavat monenlaisia senioriryhmiä.

Omia harrastuksia voi hyvin hyödyntää ryhmissä: esimerkiksi sauvakävelyn harrastaja voi perustaa sauvakävelyryhmän.

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Ryhmänohjaajaksi hakeutuvalla vapaaehtoisella ei tarvitse olla kokemusta ryhmän ohjaamisesta tai vanhustyöstä. Ryhmän ohjaamisessa tarvittavia ominaisuuksia ovat mm. innostavuus, luotettavuus, taito toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kuunnella heitä.

Näin helposti haet!

  1. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat linkin hakulomakkeeseen sähköpostiisi. (Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä joskus linkki valitettavasti ohjautuu sinne.)
  2. Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella kaikki tehtävään sopivat hakijat, joista valitaan vapaaehtoiset tehtävään.
  3. Tarjoamme koulutuksen vapaaehtoisena toimimiseen verkossa. Senioripalveluiden koordinaattorit ovat tukenasi koko vapaaehtoisena toimimisen ajan.
  4. Pääset osaksi vapaaehtoisten yhteisöä.

Koordinaattori tarjoaa apua ryhmän perustamiseen liittyvissä asioissa, kuten tilojen löytämisessä ja ryhmän kokoamisessa.

Lisätietoja:

Elina Torttila
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
p. 043 201 3187
senioriryhmat@helsinkimissio.fi

Hae ryhmänohjaajaksi senioreille