Seniori-


kaveriksi


Albertin


Olohuoneelle


Haluatko tarjota aikaasi Albertin olohuoneella jutustellen mukavia kahvikupposen ääressä? Tämä vapaaehtoistehtävä sopii sinulle, jos pystyt antamaan aikaasi pari kertaa kuukaudessa. Hae seniorikaveriksi olohuoneelle jo tänään!

Vapaaehtoiseksi seniorikaveriksi olohuonetoimintaan

Moni seniori kaipaa arkeensa lisää kohtaamisia muiden kanssa. Senioreiden olohuoneella on kotoisa ja turvallinen mahdollisuus päästä näkemään muita.

Järjestämme Albertin olohuoneella kohtaamispaikkoja senioreille Tuttutuvan ja Seniorikahvilan muodossa. Tuttutuvassa seniorit pääsevät jakamaan ajatuksiaan kevyesti ohjattujen keskustelujen avulla, kun taas Seniorikahvilassa keskustelu on vapaamuotoista.

Albertin olohuone sijaitsee Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 33.

Vapaaehtoisena seniorikaverina pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Vastaanotat olohuoneella kävijämme kiireettömästi ja tarjoat juttuseuraa kahvikupposen ääressä arkisin päiväsaikaan. Toivomme, että pystyt sitoutumaan toimintaan kerran–pari kuukaudessa.

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Aiempaa kokemusta vapaaehtoisena toimimisesta ei tarvita. Olohuoneen seniorikaverina pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen. Tuttutuvassa vapaaehtoiset ovat yli 60-vuotiaita, seniorikahvilassa ei ole ikärajaa vapaaehtoistehtäviin.

Näin helposti haet!

  1. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat linkin hakulomakkeeseen sähköpostiisi. (Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä joskus linkki valitettavasti ohjautuu sinne.)
  2. Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella kaikki tehtävään sopivat hakijat, joista valitaan vapaaehtoiset tehtävään.
  3. Tarjoamme koulutuksen vapaaehtoisena toimimiseen.
  4. Senioripalveluiden koordinaattorit ovat tukenasi koko vapaaehtoisena toimimisen ajan. Pääset osaksi vapaaehtoisten yhteisöä.

Lisätietoja:

Elina Torttila
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
p. 043 201 3185
senioriryhmat@helsinkimissio.fi

Hae seniorikaveriksi Albertin olohuoneelle