Iloisia kohtaamisia Seniorikahvilassa ja Tuttutuvalla

Haluatko tarjota aikaasi Albertin olohuoneella jutustellen mukavia kahvikupposen ääressä?

Moni seniori kaipaa arkeensa lisää kohtaamisia muiden kanssa – senioreiden olohuonetoiminnassa on kotoisa ja turvallinen mahdollisuus päästä näkemään muita.

Tämä vapaaehtoistehtävä sopii sinulle, jos pystyt antamaan aikaasi pari kertaa kuukaudessa.
Hae vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoiseksi olohuonetoimintaan

Järjestämme Albertin olohuoneella kohtaamispaikkoja senioreille Tuttutuvan ja Seniorikahvilan muodossa. Tuttutuvassa seniorit pääsevät jakamaan ajatuksiaan kevyesti ohjattujen keskustelujen avulla, kun taas Seniorikahvilassa keskustelu on vapaamuotoista.

Albertin olohuone sijaitsee Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 33.

Vapaaehtoisena pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Vastaanotat olohuonetoiminnassa kävijämme kiireettömästi ja tarjoat juttuseuraa kahvikupposen ääressä arkisin päiväsaikaan. Toivomme, että pystyt sitoutumaan toimintaan kerran–pari kuukaudessa.

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Aiempaa kokemusta vapaaehtoisena toimimisesta ei tarvita. Olohuonetoiminnan vapaaehtoisena pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen. Tuttutuvassa vapaaehtoiset ovat yli 60-vuotiaita, seniorikahvilassa ei ole ikärajaa vapaaehtoistehtäviin.

Näin helposti haet!

  1. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat linkin hakulomakkeeseen sähköpostiisi. (Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä joskus linkki valitettavasti ohjautuu sinne.)
  2. Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella kaikki tehtävään sopivat hakijat, joista valitaan vapaaehtoiset tehtävään.
  3. Tarjoamme koulutuksen vapaaehtoisena toimimiseen.
  4. Senioripalveluiden koordinaattorit ovat tukenasi koko vapaaehtoisena toimimisen ajan. Pääset osaksi vapaaehtoisten yhteisöä.

Lisätietoja:
Elina Torttila, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
p. 043 201 3187, senioriryhmat@helsinkimissio.fi

Hae vapaaehtoiseksi