Albertin


olohuone –


mukava


kohtaamispaikka


HelsinkiMission Albertin olohuone on lämminhenkinen kohtaamispaikka senioreille ja lapsiperheille Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Albertinkatu 33.

Seniorit keskustelee keskenään

Mukavaa seuraa keskellä Helsinkiä

Albertin olohuoneessa sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. ”Olkkarilla” tapaat myös vapaaehtoisiamme, jotka tarjoavat juttu- ja kahviseuraa kävijöille ja pitävät huolta, ettei kukaan jää yksin.

Erityisesti senioreja varten Olkkarilla kokoontuvat virkistysryhmät, kuten vapaamuotoinen Seniorikahvila sekä Tuttutupa, jossa keskustellaan eri aiheista. Vastaanottavainen ilmapiiri, yhteisöllisyys ja lämmin kuppi kahvia takaavat, että viihdyt kanssamme.

Senioreille suunnatut tapahtumamme ovat melko säännöllisiä. Katso tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!

Kahvia ja pullaa tarjottimella Kahvia ja pullaa tarjottimella

Seniorikahvila

Seniorikahvila kokoontuu tiistaisin klo 10–12 Albertin olohuoneella, osoitteessa Albertinkatu 33, 01800 Hki.

Tervetuloa kahville!

Omenankukka Omenankukka

Seniorien Tuttutupa

Kokoonnumme maanantaisin klo 15–16.30. Keskustelemme laajasti eri teemoista, joita ovat esimerkiksi: mietelauseet, paras lapsuusmuisto, lempipaikka Helsingissä. Suljemme ovet klo 15.15, joten saavuthan ajoissa.

Huomioitava

Pidämme erityistä huolta tilojen siisteydestä ja hygieniasta. Tarjoamme myös kaikille kävijöille maskit ja käsidesiä.