Albertin


olohuone


senioreille


HelsinkiMission Albertin olohuone on lämminhenkinen kohtaamispaikka Helsingin ydinkeskustassa. Senioreita varten Olkkarilla kokoontuu Tuttutupa sekä Seniorikahvila.

Seniorit keskustelee keskenään

Mukavaa seuraa keskellä Helsinkiä

Albertin olohuoneessa sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. ”Olkkarilla” tapaat myös vapaaehtoisiamme, jotka tarjoavat juttu- ja kahviseuraa kävijöille ja pitävät huolta, ettei kukaan jää yksin. Albertin olohuoneen löydät osoitteesta Albertinkatu 33.

Erityisesti senioreja varten Olkkarilla kokoontuvat virkistysryhmät, kuten vapaamuotoinen Seniorikahvila sekä Tuttutupa, jossa keskustellaan eri aiheista. Vastaanottavainen ilmapiiri, yhteisöllisyys ja lämmin kuppi kahvia takaavat, että viihdyt kanssamme.

Senioreille suunnatut tapahtumamme ovat melko säännöllisiä. Katso tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!

Kahvia ja pullaa tarjottimella Kahvia ja pullaa tarjottimella

Seniorikahvila

Seniorikahvilassa keskustellaan vapaasti ja järjestetään päivästä riippuen erilaista ohjelmaa. Kokoonnumme tiistaisin klo 10–12 Albertin olohuoneella, osoitteessa Albertinkatu 33.

Omenankukka Omenankukka

Seniorien Tuttutupa

Tuttutuvassa on mahdollista tavata muita yli 65-vuotiaita ikätovereita ja kanssakulkijoita, yläikärajaa ei ole. Ketään ei jätetä yksin. Keskustelemme laajasti eri teemojen kautta. Viime vuoden aikana teemoina on ollut mm. mietelauseet, paras lapsuusmuisto ja lempipaikka Helsingissä.

Vastaanottavainen ilmapiiri, yhteisöllisyys ja lämmin kuppi kahvia takaavat, että viihdyt kanssamme. Vähintään kaksi vapaaehtoista on joka kerta paikalla.

Kokoonnumme Albertin olohuoneessa maanantaisin klo 15.00–16.30. Suljemme ovet klo 15.15, joten saavuthan ajoissa. Käyntiosoite on Albertinkatu 33. Tuttutupaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Huomioitava

Pidämme erityistä huolta tilojen siisteydestä ja hygieniasta. Tarjoamme myös kaikille kävijöille maskit ja käsidesiä.