Vertaisryhmän


ohjaajaksi


senioreille


Moni Senioripysäkin toimintaan osallistunut jää kaipaamaan luotettavaa keskusteluseuraa oman ryhmän parissa. Paikkaa, jossa jakaa arjen ilot ja surut.

Vertaisryhmän ohjaajana pääset itse keskusteluihin mukaan ja tarjoat vertaisillesi paikan jatkaa syvällisiä pohdintoja tutussa ilmapiirissä.

Naiset kahvikupposen äärellä

Senioripysäkin vertaisryhmän ohjaajaksi

Vapaaehtoisten ohjaamissa vertaisryhmissä Senioripysäkin ryhmiin osallistuneet seniorit kohtaavat toisiaan ja keskustelevat ohjatusti erisisältöisistä asioista vertaisten kesken. Senioripysäkin ammattilainen tukee vapaaehtoista tehtävässään.

Emme tarjoa koulutuksia tällä hetkellä

Valitettavasti emme tarjoa koulutuksia senioripysäkin vertaisryhmäohjaajaksi toistaiseksi. Ilmoitamme, kun koulutukset taas aukeavat.

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Kokemusta ryhmän ohjaamisesta tai vanhustyöstä ei tarvita. Ryhmän ohjaamisessa tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa innostavuus, luotettavuus sekä taito toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kuunnella heitä.

Edellytämme, että vertaisryhmän ohjaaja:

  • on vähintään 60-vuotias
  • on luotettava ja myötätuntoinen
  • pystyy sitoutumaan toimintaan
Seniori ja vapaaehtoinen juttelee Seniori ja vapaaehtoinen juttelee

Näin helposti haet!

HUOM. Emme tarjoa koulutuksia senioripysäkin vertaisryhmäohjaajaksi toistaiseksi. Voit kuitenkin täyttää alla olevan lomakkeen, ja olemme yhteydessä sinuun myöhemmin.

  1. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat linkin hakulomakkeeseen sähköpostiisi. (Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä joskus linkki valitettavasti ohjautuu sinne.)
  2. Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella kaikki tehtävään sopivat hakijat, joista valitaan vapaaehtoiset tehtävään.
  3. Tarjoamme koulutuksen verkossa tai livenä. Senioripysäkin ammattilaiset ovat tukenasi koko vapaaehtoisena toimimisen ajan.
  4. Pääset osaksi vapaaehtoisten yhteisöä.

Lisätietoja:
Ona Robson
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, Yhteisötyönohjaaja-coach
p. 09 2312 0265, 045 870 4678

Hae vapaaehtoiseksi vertaisryhmän ohjaajaksi