Ryhmätoiminta


– mukavaa


yhdessäoloa


HelsinkiMissio järjestää monenlaista ryhmätoimintaa senioreille. Tule mukaan mieleiseesi ryhmään tai nauttimaan toisten seurasta avoimeen Albertin olohuoneen Seniorikahvilaan ja Tuttutupaan!

Virkistysryhmät senioreille

HelsinkiMission vapaaehtoisten ohjaamissa ryhmissä esimerkiksi voimistellaan, pelataan lautapelejä, pohditaan maailman menoa ja keskustellaan. Ryhmiä toimii ympäri pääkaupunkiseutua. Tarjolla on myös vapaamuotoista toimintaa Albertin olohuoneen Seniorikahvilassa ja Tuttutuvassa.

Katso tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta ja mieltä virkistävästä toiminnasta!

Lisätietoa ryhmistä:
senioriryhmat@helsinkimissio.fi 

”Asun yksin, joten minulle on tärkeää päästä välillä toisten seuraan. Tässä ryhmässä pääsee juttelemaan laajemminkin kaikenlaisista asioista.”

Assi, 71

Tutustu uutiskirjeeseemme

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.