FIT


-palaute-


tietoinen


työskentelytapa


FIT-koulutukset

Mistä tiedät, että onnistut asiakastyössäsi? Tiedätkö, mitkä työsi osa-alueet kaipaavat kehittämistä?

Palautteen antaminen ja saaminen on elinehto yksilön kehittymiselle, mutta palautetietoisen organisaation luominen vaatii pitkän aikavälin työtä.

Palautetietoinen työskentelytapa on koulutusta vaativa lähestymistapa asiakastyöhön, sen arviointiin ja kehittämiseen. Se on myös prosessi, jota oppii parhaiten yhteistyössä muiden palautetietoisesta työskentelystä kiinnostuneiden toimijoiden kanssa. FIT on samaan aikaan helposti ymmärrettävä tapa kerätä asiakaspalautetta sekä laaja-alainen palautekulttuurin järjestelmä, joka muuttaa sitä käyttävän organisaation työskentelytapoja ja -kulttuuria olennaisesti. 

HelsinkiMission tytäryhtiö Aktori Oy tarjoaa koulutusta palautetietoiseen työskentelytapaan (FIT). Kouluttajana toimii International Center for Clinical Excellence -sertifioitu FIT-kouluttaja Heidi Nygård-Michelsson.

Mitä on palautetietoinen työskentelytapa?

Palautetietoinen työskentelytavan eli Feedback-Informed Treatmentin (FIT) avulla voi arvioida sosiaali- ja terveyspalveluiden laadun ja tehokkuuden lisääntymistä.

Lue tärkeimmistä tutkimustuloksista

Tulosten ja asiakaspalautteen säännöllinen ja reaaliaikainen seuraaminen tuo huomattavia hyötyjä.

Tutustu mittaristoon

Palautetietoisessa hoidossa käytetään PCOMS-mittaristoa, joka koostuu kahdesta yksinkertaisesta mitta-asteikosta.

Tilaa FIT-oppikirja

Feedback-Informed Treatment – Palautetietoinen hoito sisältää selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet sekä esimerkkejä palautetietoisesta hoidosta.

Kirja koostuu kuudesta Feedback-Informed Treatment (FIT) -manuaalista. Scott D. Miller ja Bob Bertolino ovat toimittaneet alkuperäiset englanninkieliset FIT-manuaalit, ja HelsinkiMission tytäryhtiö Aktori Oy on julkaissut ne nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.

Päivitämme sivustoa. Pääset tilaamaan oppaan aivan pian!

FIT-koulutukset ovat olleet innostavia ja ajatuksia herättäviä. Kouluttajien vahva asiantuntemus palautetietoiseen hoitoon liittyen herätti paljon luottamusta. Suosittelen todella lämpimästi HelsinkiMission FIT-koulutuksia! 

Lyyli Iivarinen, psykoterapeutti, HUS lastenpsykiatria