Evenemang

För seniorer ordnar HelsingforsMission evenemang som alltid har fritt inträde. Förutom allsångsträffar varje vecka ordnar vi eftermiddagar under rubriken Min bok och annat program som meddelas separat. Närmare uppgifter hittar du i vår evenemangskalender.

Välkommen!

Allsång på Albertsgatan

Under allsångsevenemangen sjunger vi olika typer av sånger från schlager och folkmusik till psalmer under ledning av försångare och med ackompanjemang. Om du själv vill spela ett instrument eller framföra en egen låt går det också för sig. Ingen behöver oroa sig över sin sångförmåga; det viktigaste är allsångens glädje.

Alla torsdagar kl. 13 i HelsingforsMissions festsal på Albertsgatan 33. Det serveras kaffe och bulle från och med klockan 12.30. Ingen förhandsanmälan. Fritt inträde. Varmt välkommen!

Musik till eftermiddagskaffet

Musik till eftermiddagskaffet är en månadsträff för dig som vill återuppleva gamla minnen och upptäcka nya världar i musiken. Ann-Kristin Schevelew bjuder på fantastisk musik som gestaltas med hjälp av film och varvas med intressanta anekdoter ur musikvärlden.

Vi träffas på Albertsgatan 33, i HelsingforsMissions festsal klockan 13.30–15.00. Det serveras kaffe och bulle. Närmare uppgifter hittar du i vår evenemangskalender.

Hjärligt välkommen!

Under hösten träffas vi följande gånger; 5.9, 3.10, 7.11 och 5.12.

Om du undrar över något som rör Allsång på Albertsgatan eller Musik till eftermiddagskaffe, tveka inte att kontakta:

Hanna Bussman, Musik till eftermiddagskaffet
044 785 9609

Elisabeth Ehrnrooth, Allsång på Albertsgatan
043 201 3185