×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Kohtaamispaikka

HelsinkiMission Albertin olohuone eli Olkkari on lämminhenkinen kohtaamispaikka senioreille  ja lapsiperheille Helsingin ydinkeskustassa. Albertin Olohuone (Albertinkatu 33) on avoinna ma, to-pe klo 9:30-15 ja ke klo 9:30-12. Tiistaisin kokontuu Seniorikahvila klo 10-12, tervetuloa. 

Olkkarissa sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. Olkkarilla tapaat HelsinkiMission vapaaehtoisia, jotka tarjoavat juttu-ja kahviseuraa kävijöille.

Rauhallisempaa menoa kaipaavan kannattaa suunnata tiistaisin seniorikahvilaan, joka on tarkoitettu pelkästään senioreille. Ilmoittautumista ei tarvita. Lisätietoja toiminnastamme saa myös Facebook-ryhmästämme.

 

Viikko-ohjelmamme:

Maantaisin klo 9.30–15 International Monday

Mukavaa toimintaa ja yhdessäoloa englantia ja eri kieliä puhuville senioreille ja lapsiperheille. Myös suomenkieliset seniorit ja lapsiperheet ovat tervetulleita.

Tiistaisin (auki vain senioreille), klo 10–12 Avoin seniorikahvila

Keskiviikkoisin Olkkari auki klo 9.30–12

Torstaisin Olkkari auki klo 9.30–15

  • klo 11.30–15 Neulotaan yhdessä -hetki (kaikille avoin neulontahetki. HelsinkiMissio tarjoaa puikot ja langat)

Perjantaisin Olkkari auki klo 9.30–15

 

Tervetuloa viihtymään aukioloaikoinamme silloin kun itsellesi sopii!

 

 
Lisätiedot:

 

albertinolohuone@helsinkimissio.fi