×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Kohtaamispaikka

Albertin olohuone toimii tällä hetkellä Facebook-ryhmässä.

Lissun Facebook Live musiikkituokiot pidetään Facebook-ryhmässämme keskiviikkoisin n. klo 10:30-11.  Kutsumme seniorit laulamaan ja tanssimaan yhdessä rakkaimpien lastenlaulujen tahtiin. Tuokiot ovat tallennettuja ja katsottavissa myös jälkikäteen.  

Tarjoamme Neulotaan yhdessä -etäneulontahetken torstaisin klo 13-14. Ole yhteydessä albertinolohuone@helsinkimissio.fi, jos haluat mukaan neulomaan etänä, mutta yhdessä.

Albertinkatu 33 tiloissa toimiva olohuoneemme on toistaiseksi suljettu. Näin pystymme paremmin suojelemaan asiakkaitamme ja vapaaehtoisiamme koronavirusinfektioilta

Korona-epidemian aikana myös puhelinpalvelumme tukevat kaikenikäisiä:

Juttukorva tarjoaa keskusteluseuraa kaiken ikäisille. HelsinkiMission työntekijät vastaavat puheluihin maanantaista perjantaihin klo 13–15 numerossa 045 341 0504.

Yksinäisyystyö tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Työskentely tapahtuu toistaiseksi etäyhteyksin. Lue lisää ja ota yhteyttä.

 

 
Lisätiedot:

albertinolohuone@helsinkimissio.fi

Gritten Naams
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Albertin olohuone
044 739 6250