×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Mahdollisuus yrityksille

Työpanos

HelsinkiMission Pro Bono -kumppanina lahjoitat osaamistasi tai annat työpanoksesi.  Vapaaehtoistoiminta on palkitseva keino sitouttaa työntekijöitä ja tehdä yhdessä hyvää.

Monet tahot antavat meille ammattiosaamistaan ja meillä on usein tarvetta eri alojen, mm. viestinnän, graafikon tai digimarkkinoinnin ammattilaisten asiantuntemukselle. Yritykselläsi on mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuuta tuomalla mukaan henkilökuntasi vapaaehtoiseksi mm. ikääntyvien ihmisten avuksi ja seuraksi. Auttamisesta seuraa hyvä mieli, joka vaikuttaa työntekijän työmotivaatioon. Yhdessä tekeminen lisää tiimityötaitoja sekä lisää hyvää yhteishenkeä. Yhteiskuntavastuun kantaminen on myös vahva työnantajaimagon rakentaja. Mietitään yhdessä yrityksellesi sopiva tapa auttaa!

Mukana vähentämässä yksinäisyyttä

  • Viestintätoimisto Kaiku Helsinki on antanut meille viestintäosaamistaan, tehnyt vapaaehtoistyötä sekä on tukenut yksinäisyyden vastaista työtämme huomattavalla lahjoituksella.
  • Kirjailija, toimittaja ja RadioPlayn juontaja Teemu ”Pastori” Potapoff ja Broo Pizza & Bar tekivät hyväntekeväisyyskampanjan, jonka avulla kerättiin varoja seniorityömme hyväksi. Broo Pizza & Bar kehitti uuden herkullisen Pastori pizzan kampanjan ajaksi ja saimme jokaisesta myydystä pizzasta euron seniorityöhömme. Lisäksi iso joukko toiminnassamme mukana olevia senioreita saivat iltabileet pizzoineen ja juomineen.
  • Ravintola Sunn on tarjonnut kerran kuussa kolmen ruokalajin illallisen kauttamme apua saaneille asiakkaille.  Lisäksi Ravintola Sunn on tukenut toimintaamme tuotelahjoituksin Resonaari Soi - ja Kynttiläkonserteissa.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

Robert Nilsson
Varainhankinta; yritykset / Fundraising; företagssamarbete
044 703 6879