×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Mahdollisuus yrityksille

Vapaaehtoistyö

Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä HelsinkiMission kautta yhdessä sovitulla tavalla. HelsinkiMissio on luotettava ja tunnettu yhteistyökumppani yhteiskuntavastuutyössä.

Yritykselläsi on mahdollisuus toteuttaa yhteiskuntavastuuta tuomalla mukaan henkilökuntansa vapaaehtoiseksi ikääntyvien ihmisten avuksi ja seuraksi. Auttamisesta seuraa hyvä mieli, joka vaikuttaa työntekijän työmotivaatioon. Yhdessä tekeminen lisää tiimityötaitoja sekä lisää hyvää yhteishenkeä. Yhteiskuntavastuun kantaminen on myös vahva työnantajaimagon rakentaja. 

Tarjoamme koulutuksen  ja koordinoinnin yhteistyölle. Vapaaehtoistoiminnan organisointi vaatii resursseja ja voidaksemme tarjota vapaaehtoistyötä tarvitsemme varoja koordinointiin. Lahjoituksen suuruus riippuu yrityksen koosta ja koulutettavien määrästä. 

Esimerkkejä:

  • Keväällä 2017 palvelutalo Sagassa pantiin Telian tuella toimeen maksuton digikurssi. Päivä vapaaehtoisena senioreiden opastajana oli antoisa niin Telian työntekijöille kuin senioreille. Lue lisää Telian Pasi Mehtosen kokemuksista digikurssin opastajana toimimisesta täältä
  • HelsinkiMissio on järjestänyt yhdessä OP:n kanssa eri palvelutaloissa senioreille Suomi 100 juhlia ja kiittänyt samalla heitä sadan vuoden edestä. Juhlien ohjelmassa on ollut musisointia, visailua ja menneiden aikojen muistelukahvit. Kuten aina, vapaaehtoisten apu, seura ja osallistuminen on tehnyt juhlista erityisen tunnelmallisen.  
  • Keväällä 2017 Aberdeen Asset Management oli järjestämässä HelsinkiMission Albertin olohuoneessa tapahtumaan, johon he toivat mukanaan 50 kpl Fazerin munkkeja, saippuakuplapulloja sekä helium-palloja jaettavaksi Albertin olohuoneen kävijöille. Lisäksi kahdeksan työntekijää osallistui Wappujuhlaan erilaisin vapaaehtoistehtävin; esimerkiksi avustamalla makkaran paistossa, keskustelemalla kävijöiden kanssa ja ylläpitämällä juhlatunnelmaa yhdessä Albertin olohuoneen vapaaehtoisten kanssa. 

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

Kaisa Riski
Varainhankinta; yritykset, testamentit, suurlahjoitukset
044 735 2675
Robert Nilsson
Fundraising; Företagssamarbete / Corporate fundraising Svenskspråkiga donatorer och stiftelser
044 703 6879