×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Lievitä kanssamme yksinäisten hätää

Kun yhteiskunnan poikkeustila jatkuu, yksinäiset ovat heikoimmilla. Mieli täyttyy helposti huolista ja peloista. Vapaaehtoisemme ja ammattiauttajamme tukevat yksinäisiä kasvokkain, puhelimitse ja etäyhteyksin. Senioreille tarjoamme myös keikka-apua esimerkiksi ruokaostosten tekemiseen.

Auta yksinäistä tekemällä lahjoitus. Kiitos, että välität.

 

Jätä yhteystietosi

Hyväksymällä lahjoitusehdot saan uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voin milloin tahansa perua viestinnän.

Tule vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena voit antaa läsnäoloasi ja tukeasi jollekulle sitä kipeästi kaipaavalle. Tutustu vapaaehtoistoimintaamme ja hae mukaan.

Hae vapaaehtoiseksi

Lisää vapaaehtoistehtäviä löydät valtakunnalliselta vapaaehtoistyo.fi-sivustolta. Tehtäviä tarjoavat kunnat, kaupungit, seurakunnat ja järjestöt.

vapaaehtoistyo.fi

Perusta keräys ja kutsu ystävät tukemaan yksinäisiä!

Omakeräys ja merkkipäiväkeräys ovat nyt ajankohtaisia tapoja tehdä hyvää. Perustamalla keräyksen annat lähipiirillesi tilaisuuden auttaa yksinäisiä - turvallisesti etäyhteyksin.

Vietätkö lähiaikoina syntymäpäivää tai jotain muuta merkkipäivää? Pyytämällä lahjojen sijaan lahjoitusta HelsinkiMission auttamistyölle annat korvaamattoman lahjan yksinäisille.

Merkkipäiväkeräys

Ole oman elämäsi aktivisti: kutsu ystäväsi mukaan selättämään alakuloa ja ahdistusta.  Jokainen meistä voi tehdä jotain, ehkä omakeräys on sinun tapasi osallistua ja auttaa yksinäisiä?

Omakeräys

MAHDOLLISUUS YRITYKSILLE

Jos yritykselläsi on pienikin mahdollisuus auttaa yksinäisiä, toivomme apuasi. Yksityishenkilöiden ja yritysten tekemät lahjoitukset auttavat meitä vastaamaan yhä useamman hätään. Pienikin tuki on nyt kullanarvoinen!

Lue lisää

NÄIN AUTAMME POIKKEUSTILANTEESSA

Tukea ja turvaa senioreille

Vapaaehtoisemme ja ammattiauttajamme lievittävät yksinäisten vanhusten hätää ja huolta. Palvelunumeroihimme voi soittaa mistä päin Suomea tahansa.

Aamukorva ja Senioripysäkki-yhteydenottopuhelin tarjoavat kuulijan ja keskustelukumppanin yksinäiselle.

Pääkaupunkiseudulla vanhuksille on tarjolla myös vapaaehtoisen keikka-auttajan apua esimerkiksi ruokaostosten tekemiseen.

Lue lisää

Mentorin tukea lapsiperheille

Vapaaehtoinen perhementori tarjoaa tukea ja jutteluseuraa lapsiperheen vanhemmalle.

Yksinäisyys, uupumus, riittämättömyyden tunne tai neuvottomuus lasten kasvatusasioissa ovat tilanteita, joissa vertaistuesta voi olla apua. Tällä hetkellä myös koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne synnyttää monenlaisia huolia perheissä.

Mentorisuhde solmitaan vuodeksi ja tapaamisia on kaksi kertaa kuukaudessa.

Lue lisää

Keskusteluapua nuorille

Tarjoamme maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua etäyhteyksin 12–29-vuotiaille nuorille. Nuori voi saada kauttamme myös vapaaehtoisen tukihenkilön.

Koronatilanteen takia avulle on nyt valtava tarve. Huoli tulevasta, yksinäisyys ja ahdistus painavat yhä useamman mieltä.

Pahaa oloa voi helpottaa keskustelu kriisityöntekijämme kanssa. Koulutettu vapaaehtoinen tukihenkilö voi auttaa nuorta arjesssa.

Lue lisää

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.