×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Yksinäinen sukka yksinäisyyttä vastaan

Jokainen meistä tarvitsee kaverin kuten sukka parin. Vähennä yksinäisyyttä ja lahjoita.

Tunne yksinäisyydestä kalvaa yli miljoonaa suomalaista. Ja kuten sukka kaipaa paria, tarvitsee ihminen ystävää. Kaverisukkien avulla poistamme yhdessä artisti Robin Packalenin kanssa stigmaa yksinäisyyden ympäriltä ja haastamme kaikkia lahjoittamaan yksinäisyyden vastaiselle työlle.

Kaverisukat on lanseerattu yhdessä Prisman kanssa ja sukat on suunnitellut Robin Packalen sekä valmistanut kotimainen sukkatehdas Sukkamestarit.

Jätä yhteystietosi

Hyväksymällä lahjoitusehdot saan uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voin milloin tahansa perua viestinnän.

Näin lahjoitukset auttavat

25 €

Mahdollistat koulutetun vapaaehtoisen tukea yksinäiselle nuorelle tai seniorille.

60 €

Mahdollistat nuorelle tapaamisen kriisityön ammattilaisen kanssa. Apumme on nuorelle maksutonta.

100 €

Ylläpidät puhelinapua, josta seniorit saavat tukea ja seuraa vuoden jokaisena aamuna.

Jokainen lahjoitus on tärkeä

Sinun tukesi voi muuttaa yksinäisen elämän

Lahjoittajiemme ansiosta pystymme auttamaan joka vuosi kymmeniätuhansia vanhuksia, nuoria ja lapsiperheitä. Vuonna 2021 kohtasimme avuntarvitsijoita yhteensä 70 000 kertaa. Avuntarve on kuitenkin kasvanut – auta sinäkin, jotta yhä useampi saisi apua.

Pientä tai suurta yksinäisyyttä voi tuntea kuka tahansa

Tarjoamme muun muassa maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua suomeksi ja ruotsiksi nuorille, aikuisille, perheille ja senioreille. Esimerkiksi vuonna 2021 autoimme keskusteluavun kautta 1451 nuorta. Jokainen lahjoituksen mahdollistama kohtaaminen on tärkeä.

Yhteistyössä Robin Packalenin kanssa

Robin Packalen pohtii avoimuuttaan: ”Pelkään yksin jäämistä”

Kaverisukat suunnitellut Robin Packalen tuntee itsensä erittäin onnekkaaksi, sillä hän voi aina jakaa ajatuksiaan läheistensä kanssa. Artistia kuitenkin pelottaa yksin jääminen ja myös siksi hän pyrkii suhtautumaan uusiin ihmisiin avoimesti.

Osallistu Kaverisukka-keräykseen

Lahjoita keräykseen jotta yhä useampi nuori, lapsiperhe ja seniori saisi apua. Yksinäisyys ei koske vain tiettyä ihmisryhmää, vaan voi koskettaa ihan jokaista nuorista aikuisiin ja lapsiperheistä senioreihin.

"Kaverisukat kertovat tarinaa siitä, millaisena haluaisin itse maailman nähdä. Sellaisena, jossa kaikilla on hyvä olla, eikä kukaan jää yksin", Robin toteaa.

  • ​Ryhdy kuukausitukijaksi

    Liian monella meistä ei ole ketään, jonka kanssa voisi jakaa elämää. Kuukausilahjoittajana vaikutat säännöllisesti siihen, että yhä useampi nuori, seniori ja lapsiperhe saa apua yksinäisyyteen.

    Lahjoita nyt

  • ​Lahjoita yrityksenä

    Jos yritykselläsi on pienikin mahdollisuus auttaa yksinäisiä, toivomme apuasi. Jokainen lahjoitus auttaa meitä työssämme yksinäisyyden vähentämisessä.

    Lue lisää

Sukka yksinäisyyttä vastaan

Kaverisukkien tarkoitus on nostaa yksinäisyys puheenaiheeksi ja kannustaa ihmisiä puhumaan rohkeasti yksinäisyydestä. Kaverisukkien myyntituotoista ei mene osuutta HelsinkiMission toimintaan. Yksinäistä Kaverisukkaa jalassaan kantamalla voi tehdä oman osansa yksinäisyyteen liitetyn leiman hälventämiseksi – tekemällä aiheen rohkeasti näkyväksi. Kaverisukat on saatavilla Prismoista kautta maan.

Yksinäisyys voi koskettaa jokaista

Uuden kyselyselvityksen mukaan lähes 80 prosenttia suomalaisista kokee, että yksinäisyydestä ja sen vaikutuksista tulisi puhua yhteiskunnassa nykyistä enemmän. Yksinäisyys ei koske vain tiettyä ihmisryhmää, vaan voi koskettaa ihan jokaista nuorista aikuisiin ja lapsiperheistä senioreihin.

Lue kyselyselvityksen tulokset

Kesän aineettomat lahjat

Ilahduta lähimmäistäsi aineettomalla lahjalla ja autat vähentämään yksinäisyyttä. Saat lahjan ostamisen yhteydessä sähköisen onnittelukortin, jonka voit lähettää tai antaa lahjan saajalle. Näytä, että välität.

Tutustu lahjoihin

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.