×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Näkymätön?

Näetkö sinä yksinäisen? Oletko ystävällinen vai välinpitämätön, kun kohtaat toisen ihmisen? Tee kanssamme näkymättömistä näkyviä. Lahjoita nyt.

Jätä yhteystietosi

Hyväksymällä lahjoitusehdot saan uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voin milloin tahansa perua viestinnän.

Mitä lahjoituksella saa aikaan

100 €:lla
Lahjoitat apua ja tukea yksinäisille vanhuksille. Apu voi olla keikka-auttajan antamaa arjen apua ja tukea tai osallistumista ammattilaisen ohjaamaan Senioripysäkki-ryhmään. 

60 €:lla
Lahjoitat yksinäiselle nuorelle maksuttoman keskustelutapaamisen kriisityön ammattilaisemme kanssa. Usein jo viisi keskustelukertaa auttaa nostamaan takaisin jalkeille.

25 €:lla
Lahjoitat yksinäiselle vanhukselle tapaamisen vapaaehtoisemme kanssa. Hän voi tarjota keskustelu-, kahvittelu- tai ulkoiluseuraa tai pientä apua arkiaskareisiin.

Perusta oma joulukeräys ja kutsu ystävät mukaan

Haluaisitko tehdä hyvää hauskalla tavalla? Omalla joulukeräyksellä autat yksinäisiä ja kutsut myös lähipiirisi hyvän tahdon jouluun.

Oma keräys toimii näin:

1) Perusta keräys nettisivulla oma.helsinkimissio.fi. Selkeillä ohjeilla teet sen muutamassa minuutissa.

2) Kutsu ystävät, tuttavat ja sukulaiset lahjoittamaan keräykseesi somessa tai sähköpostitse tai kerro keräyksestäsi kasvotusten. 

Aloita keräys

MAHDOLLISUUS YRITYKSILLE

Tuo yrityksesi mukaan auttamaan. Tehdään yhdessä näkymättömät näkyviksi. Lahjoita  tilaamalla lasku  tai sähköpostitse yritykset@helsinkimissio.fi. Tai lahjoita keräystilille FI68 5008 5320 0123 05

Osallistu  joulukeräykseemme ja auta kanssamme yksinäisiä. Kiitämme vähintään 500 € (16.12.2019 mennessä)  lahjoittaneita yrityksiä Joulun tähdet -kynttiläkonsertin TV-lähetyksissä. Kaikki lahjoittajat saavat käyttöönsä sähköisen joulukortin, jolla voi kertoa tuesta HelsinkiMission työlle. Kiitos, että välität!

Lue lisää ›

MITÄ LAHJOITUKSILLA ON JO SAATU AIKAAN

”Tunnen, että elämä jatkuu”

”Mun mielestä on rankka ajatus, että joku on masentunut, kun on yksin. Halusin auttaa jotenkin ja lähdin mukaan vapaaehtoistyöhön. Sieltä mä löysin Pirkon”, Roosa, 20, kertoo.

Pirkko, 90, kertoo olleensa hyvin yksinäinen ennen nuoren tukiystävän löytymistä.

”Mä tykkään ihan hirveästi Roosasta. Kun hän on nuori, niin hän tuo tuulahduksen sellaisesta elävästä elämästä. Tunnen, että elämä jatkuu”, Pirkko kuvailee.

Kriisipisteeltä apua ahdistukseen

Pari vuotta sitten Jennin, 24, arki oli hektistä. "Menin aamukuudeksi töihin ja sieltä illaksi opiskelemaan. Luennot loppuivat kahdeksalta."

Kerran Jenni seisoi kaupassa ja tajusi, että ei pysty valitsemaan, mitä leipää ostaisi. Hänestä tuntui ahdistavalta ja pelottavalta. "Oli sellainen olo, että tunsin sekoavani."

Jenni löysi avun Nuorten kriisipisteeltä. "Ehkä eniten auttoi se, että terapeutti selitti, miten stressi syntyy. Tajusin, että reaktioni on ihan normaali."

Stödpersonrelation ledde till vänskap

Sofia och Gretel, 91, har varit ett stödpersonpar i sju år. Sofia stöder Gretel med vardagliga saker. Ibland går de ut på kortare promenader tillsammans men ofta sitter de hemma hos Gretel och dricker kaffe och pratar med varandra.

”Stödet från Sofia betyder väldigt mycket för mig”, berättar Gretel.

”Vårt umgänge känns väldigt naturligt och vi trivs bra ihop. Gretel är som vilken vän som helst och dessutom aktiv och ungdomlig”, säger Sofia.

Joulun tähdet -konsertti tuo joulumielen

HelsinkiMission perinteinen kynttiläkonsertti johdattelee joulun tunnelmaan. 

Konserttia tähdittävät Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann, Jesse Kaikuranta, Jannika B, Reino Nordin. Kapellimestarina toimii Leri Leskinen ja juontajana Jaana Pelkonen. 

Konsertti esitetään Nelosella 23.12. klo 20. Uusinnat 25.12. ja 26.12.​

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.