×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Apua arjen askareisiin

Kaipaatko apua tietokoneen tai kännykän käytössä? Tuntuuko, ettet jaksa yksin lähteä kauppaan tai apteekkiin, vaikka jääkaappi on tyhjä ja lääkkeet vähissä? Pyydä HelsinkiMission keikka-auttaja avuksesi!

HelsinkiMission keikka-apu tarjoaa lyhytkestoista apua arjen haasteissa ja pulmatilanteissa pääkaupunkiseudulla asuville yli 60-vuotiaille. Kyse voi olla asiointikäynnistä tai verhojen vaihtamisesta, mutta yhtälailla keikka-auttaja voi lähteä saattajaksesi apteekkiin tai seuraksesi teatteriin.

Vapaaehtoiselta keikka-auttajalta saatu tuki luo turvallisuutta ja vahvistaa arjessa selviämistä. Keikka-auttajan tehtäviin eivät kuitenkaan kuulu hoidolliset tehtävät  tai siivousapu. Kysythän keikka-apua hyvissä ajoin, jotta avun löytyminen olisi todennäköisempää.

Tällä hetkellä tarjoamme asiointiapua, keikka-apua etäyhteyksin sekä ulkoilu- ja juttuseuraa ulkona tai väljissä tiloissa. Muuta kotona tapahtuvaa keikka-apua, kuten digiapua, tarjoamme mahdollisimman turvallisesti. Kaikki keikka-auttajamme käyttävät suojamaskia.

Keikka-apua voit tiedustella täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Kerrothan lomakkeella syntymävuotesi sekä millaista apua toivot vapaaehtoiseltamme. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit tiedustella keikka-apua myös puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9–14, puh. 09 2312 0220.

seniorityo@helsinkimissio.fi