Hae kulttuuri-


kaveria


seuraksi


elämyksiin


Hae kulttuurikaveria seuraksi ja avuksi tapahtumiin! Valitse tapahtuma alta ja ole meihin yhteydessä. Palvelu on tarkoitettu helsinkiläisille.

Seniorit nauravat puistossa
Kulttuurikaveri_logo_900x600px Kulttuurikaveri_logo_900x600px

Kulttuurikaverista seuraa kulttuurielämyksiin

Kulttuurikaverit ovat apuna kaikille helsinkiläisille, joille kulttuuritapahtumaan lähtemisen kynnys on korkea, joita yksin lähteminen ei houkuttele tai joille se on vaikeaa. Vapaaehtoiset kulttuurikaverit lähtevät seuraksesi tapahtumaan, varaavat liput ja tarvittaessa avustavat tai opastavat tapahtumapaikalle.

Kulttuurikaverin seurassa maksat pääsylipustasi keskimäärin 5 euroa. Ilmaistapahtumiin pääset maksutta. Kulttuurikaverin seura ja opastus on ilmaista. Toiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

HelsinkiMissio toteuttaa Kulttuurikaveritoimintaa yhteistyössä Helsingin kaupungin ja kulttuuritoimijoiden kanssa. Voit hakea kulttuurikaveria tapahtumiin, jotka on listattu tällä sivulla.

Toimi näin:

  1. Valitse tapahtuma alta.
  2. Täytä kulttuurikaverin hakulomake täällä. Voit myös soittaa numeroon (09) 23 120 375  (takaisinsoittopalvelu) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kulttuurikaveri@helsinkimissio.fi.
  3. Kerro yhteystietosi, kulttuuritoiveesi sekä aika, jolloin toivoisit käyväsi kulttuuritapahtumassa.
  4. Kulttuurikaveri varaa lipun ja soittaa sinulle. Sopikaa, missä ja milloin tapaatte. Nauttikaa yhteisestä kulttuurielämyksestä!

Hae kulttuurikaveria

Tilaa HelsinkiMission uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia artikkeleita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.