Hae kulttuuri-


kaveria


seuraksi


elämyksiin


Hae kulttuurikaveria seuraksi ja avuksi tapahtumiin! Valitse tapahtuma alta ja ole meihin yhteydessä.

Seniorit nauravat puistossa
Kulttuurikaveri_logo_900x600px Kulttuurikaveri_logo_900x600px

Kulttuurikaverista seuraa kulttuurielämyksiin

Kulttuurikaverit ovat apuna kaikille, joille kulttuuritapahtumaan lähtemisen kynnys on korkea, joita yksin lähteminen ei houkuttele tai joille se on vaikeaa. Vapaaehtoiset kulttuurikaverit lähtevät seuraksesi tapahtumaan, varaavat liput ja tarvittaessa avustavat tai opastavat tapahtumapaikalle.

Kulttuurikaverin seurassa maksat pääsylipustasi keskimäärin 5 euroa. Ilmaistapahtumiin pääset maksutta. Kulttuurikaverin seura ja opastus on ilmaista.

HelsinkiMissio toteuttaa Kulttuurikaveritoimintaa yhteistyössä Helsingin kaupungin ja kulttuuritoimijoiden kanssa. Voit hakea kulttuurikaveria tapahtumiin, jotka on listattu tällä sivulla.

Toimi näin:

  1. Valitse tapahtuma alta.
  2. Täytä kulttuurikaverin hakulomake täällä. Voit myös soittaa numeroon (09) 23 120 375  (takaisinsoittopalvelu) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kulttuurikaveri@helsinkimissio.fi.
  3. Kerro meille yhteystietosi, kulttuuritoiveesi sekä siitä, milloin toivoisit käyväsi kulttuuritapahtumassa.
  4. Kaveri varaa lipun ja soittaa sinulle. Sopikaa missä ja milloin tapaatte. Nauti!

Hae kulttuurikaveria

Tilaa HelsinkiMission uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia artikkeleita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.