Digitukea


kotiin


Tarvitsetko opastusta esimerkiksi puhelimen, tabletin tai tietokoneen käytössä? Pyydä Senioripysäkin digivapaaehtoinen avuksesi! Digiopastajamme auttavat senioreita ja heitä, joiden on haastavaa poistua kotoaan lähiopastuspisteille.

Seniori testaa tietokonetta

Apua saatavilla digipulmiin

Koulutetut ja luotettavat vapaaehtoisemme auttavat sinua digipulmissa joko kotonasi tai etänä. Voit saada opastusta tai rohkaisua Helsingissä esimerkiksi tietokoneen, tabletin, puhelimen tai television käytön opetteluun. Opastus on maksutonta.

Digiopastusta voit tiedustella täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Valitse lomakkeen Mitä apua haet -kohdassa vaihtoehto Kotidigituki tai Etädigituki. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Digiopastusta voi tiedustella myös puhelimitse ma, ke ja to klo 9−12, puh. 09 2312 0370.

Lisäksi järjestämme erilaisia digitapahtumia esimerkiksi asukas- ja palvelutaloissa. Nämä ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia, joissa voit saada myös henkilökohtaista opastusta. Tietoa tapahtumista löydät verkkosivujemme tapahtumakalenterista.

Voit opiskella digitaitoja myös itsenäisesti SeniorSurf-sivustolla.

Lisätietoja: digituki@helsinkimissio.fi

Olen saanut HelsinkiMission vapaaehtoiselta opastusta älypuhelimen käytössä. On oikein hyvä, että hän tulee kotiin ja neuvoo kaikessa rauhassa.

Altti, 84

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.