×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Seniorien ryhmänohjaajaksi

Ryhmätoiminnassa kyse on vuorovaikutuksesta ja yhdessä tekemisestä. HelsinkiMission vapaaehtoiset ohjaavat monenlaisia senioriryhmiä. Niissä lauletaan, kuntoillaan, keskustellaan, muistellaan tai leivotaan.

Ryhmänohjaajaksi hakeutuvalla vapaaehtoisella ei tarvitse olla kokemusta ryhmän ohjaamisesta tai vanhustyöstä. Ryhmän ohjaamisessa tarvittavia ominaisuuksia ovat mm. innostavuus, luotettavuus, taito toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kuunnella heitä. Omia harrastuksia voi hyvin hyödyntää ryhmissä: esimerkiksi sauvakävelyn harrastaja voi perustaa sauvakävelyryhmän.

HelsinkiMissio kouluttaa vapaaehtoiset ryhmänohjaajat tehtäviinsä. Koordinaattori tarjoaa apua ryhmän perustamiseen liittyvissä asioissa, kuten tilojen löytämisessä ja ryhmän kokoamisessa. Ryhmänohjaajalla on koordinaattorin tuki myös ryhmän ollessa käynnissä. Ryhmänohjaajille tarjotaan vertaistukea, lisäkoulutusta ja virkistystä.

Lisätietoja:

Hanna Bussman
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, volontärkoordinator; Seniorikahvila, ryhmät; engångshjälp
044 785 9609

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.