×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Mahdollisuus yrityksille

Monta tapaa auttaa

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia tapoja yksinäisyyden vähentämiseen. Rahalahjoitus on perinteinen tapa tukea toimintaamme. Pro bono -yhteistyössä voitte lahjoittaa osaamistanne. Tuoteyhteistyössä voitte lahjoittaa osan yrityksenne tuotemyynnistä. Yrityksenne henkilöstön tekemä vapaaehtoistyö luo me-henkeä ja antaa tekijöilleen hyvää mieltä pitkäksi aikaa.

Yritys

Yrityslahjoitus Ammatti- ja vapaaehtois-toimintamme ylläpitämiseksi tarvitaan jatkuvaa rahoitusta. Yritysten ja yksityishenkilöiden antama tuki työllemme on ensiarvoisen tärkeää.
Lue lisää ›
Kumppanuus Kumppanuus räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi. Yhteistyön myötä yrityksenne voi olla mukana konkreettisesti vähentämässä yksinäisyyttä yhteiskunnassamme.
Lue lisää ›
Tuoteyhteistyö Tuoteyhteistyössä yrityksenne lahjoittaa sovitun osan tuotemyynnistä HelsinkiMission auttamistyölle.
Lue lisää ›
Työpanos Asiantuntijakumppanina lahjoitatte työtänne tai osaamistanne.
Lue lisää ›

Apu toivomaasi osoitteeseen

Lapsiperheille › HelsinkiMissio tarjoaa vapaaehtoisten äiti- ja isämentoreiden tukea pääkaupunkiseudun lapsiperheille, joilla ei ole arjen auttajia lähellään.
Nuorille › HelsinkiMissio tarjoaa nuorille helposti saatavaa, maksutonta ammattiapua sekä vapaaehtoisten tukihenkilöiden tukea.
Senioreille › Lahjoituksellasi autat HelsinkiMissiota kouluttamaan uusia vapaaehtoisia seniorien avuksi. Autat myös kehittämään ammattiapua antavaa Senioripysäkki-toimintaa.
Resonaari › Resonaari on ainutlaatuinen musiikkikoulu. Se mahdollistaa soittamisen ilon kehitysvammaisille ja muille erityisoppijoille.

Lisätietoja

Kaisa Riski
Varainhankinta; yritykset, testamentit, suurlahjoitukset
044 735 2675
Robert Nilsson
Fundraising; Företagssamarbete / Corporate fundraising Svenskspråkiga donatorer och stiftelser
044 703 6879