×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Albertin olohuoneessa tapahtuu

Lapsiperheet ja seniorit yhdistävän Albertin olohuoneen toimintaan voit osallistua kesä-heinäkuun ajan Lastenlehdon puistossa (Ruoholahdenkatu 4), sekä Facebook-ryhmässämme. Olohuoneemme Albertinkatu 33:ssa on tarkoitus aueta uudelleen elokuussa 2020. 

Viikko-ohjelmamme:

Maanantaisin n. klo 10.30-11 Danain ohjaama rentouttava jooga (in English) Facebook Live

Tiistaisin Olkkarin vapaaehtoisten satutuokiot Facebookissa

Keskiviikkoisin klo 9:30-11:30 Albertin olohuone Lastenlehdon puistossa (Ruoholahdenkatu 4). Vapaaehtoistemme tarjoavat kahvia ja juttuseuraa tarjolla lapsiperheille ja senioreille. Albertinkatu 33 sijatsevan Olkkarin vessa, vaipanvaihtopiste ja mikro ovat kävijöiden käytössä pyydettäessä.

Torstaisin n. klo 10:30-11 Lissun Facebook Live musiikkituokiot

Torstaisin klo 13-14 Järjestämme Neulotaan yhdessä -etäneulontahetken kaikenikäisille.  Haluatko mukaan neulomaan yhdessä? Ota yhteyttä, albertinolohuone@helsinkimissio.fi.

Tuokiot ovat tallennettuja ja katsottavissa myös jälkikäteen Facebook-ryhmässämme

 

Tuemme lapsiperheiden vanhempia myös puhelimitse ja etäyhteyksin kesä-heinäkuussa 2020:

  • Juttukorva tarjoaa keskusteluseuraa kaiken ikäisille. HelsinkiMission työntekijät vastaavat puheluihin maanantaista perjantaihin klo 13–15 numerossa 045 341 0504.
  • Yksinäisyystyö tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä omaa yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Työskentely tapahtuu toistaiseksi etäyhteyksin. Lue lisää ja ota yhteyttä.

 

Lisätietoja:
albertinolohuone@helsinkimissio.fi

Gritten Naams
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Albertin olohuone
044 739 6250