×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vauvan tai taaperon vanhempi

Toivoisitko juttuseuraa lastenhoidon ja arjen pyörittämisen keskelle? Puuttuuko läheltäsi isovanhempien tuki arjen haasteissa? Haluaisitko jakaa ajatuksia samassa elämäntilanteessa olevien äitien ja isien kanssa?

Tule Albertin olohuoneeseen juttelemaan, virkistymään ja keräämään voimia! Tarjolla on sekä lapsiperheiden että että seniorien seuraa kahvikupposen äärellä ja lapsille oma viihtyisä leikkinurkkaus. Albertin olohuoneessa sukupolvet kohtaavat, tutustuvat ja vaihtavat ajatuksiaan ja kokemuksiaan elämänmenosta.

Albertin olohuone (kesätauolla 18.6.-10.8.2018)
Albertinkatu 33 (Albertinkadun ja Kalevankadun kulmassa)
Avoinna ma, ke, to ja pe klo 9.30–15

Tervetuloa viihtymään!

Järjestämme Albertin olohuoneessa myös ohjattua ryhmätoimintaa ja tapahtumia vauvaperheille sekä taaperoikäisille. Lisätietoa löydät Facebook-ryhmästämme Albertin olohuone – Albert’s Living Room, HelsinkiMissio.

Maanantaisin ja perjantaisin jumppasalissamme on kaikille avoin Touhutunti klo 10.00–12.00. Tällöin on mahdollisuus omatoimiseen touhuamiseen lapsen kanssa. Tule mukaan! Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 
Viikko-ohjelma 13.8.2018 alkaen

MAANANTAI
klo 9.30–15 Albert's Living Room
Mukavaa toimintaa ja yhdessäoloa englantia puhuville senioreille ja lapsiperheille. Myös suomenkieliset seniorit ja lapsiperheet ovat tervetulleita.

TIISTAI
klo 10–12 Seniorikahvila

KESKIVIIKKO
klo 9.30–15 Avoin toiminta senioreille ja lapsiperheille

TORSTAI
klo 9.30–15 Avoin toiminta senioreille ja lapsiperheille
klo 11.30–15 Neulotaan yhdessä (kaikille avoin neulontahetki)

PERJANTAI
klo 9.30–15  Avoin toiminta senioreille ja lapsiperheille
klo 10.30–11.30 Avoin touhutunti omatoimiselle liikkumiselle (liikuntasalissa)

 
Lisätiedot:

Lilli Öhberg
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, tiimivastaava: Albertin olohuone
044 750 0143