×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Albertin olohuoneessa tapahtuu

HelsinkiMission Albertin olohuone on lämminhenkinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Albertinkatu 33. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Olkkari- ja Seniorikahvilatoiminta Albertin Olohuoneella ovat toistaiseksi tauolla.

Albertin olohuoneessa sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. ”Olkkarilla” tapaat myös vapaaehtoisiamme, jotka tarjoavat juttu- ja leikkiseuraa kävijöille. Vauvat ja taaperot viihtyvät Olkkarin leikkinurkkauksen ja lelujen parissa. Löydät tiloistamme myös imetyshuoneen, vaipanvaihtopisteen ja vaippoja sekä keittiöstämme ruokailuvälineet, jääkaapin ja mikron.

Tule Albertin olohuoneeseen juttelemaan, virkistymään tai vain nauttimaan lämpimästä tunnelmasta!

Huom. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Olkkari- ja Seniorikahvilatoiminta Albertin Olohuoneella on toistaiseksi tauolla. Voit osallistua Olkkarin etätoimintaan Facebook-ryhmässämme > 
 

Tarjoamme lapsiperheille myös muita maksuttomia palveluita:

Keikka-apua lapsiperheille: HelsinkiMission kouluttamat vapaaehtoiset tarjoavat keikkaluontoisesti juttuseuraa tai arjen apua niin vanhemmille kuin lapsillekin. Keikka-avun vapaaehtoiset voivat lähteä myös lisäkäsiksi puistoon tai toimia asiointiapuna. Keikka-apua voit saada myös etäyhteyksin. Apu on lyhytkestoista ja maksutonta. Lue lisää lapsiperheiden keikka-avusta ja ota yhteyttä.

Perhementoritoiminta: Haluaisitko jakaa lapsiperhearkeasi toisen aikuisen kanssa? Voit hakea HelsinkiMission perhementoria ja saada elämäntilanteeseesi sopivaa tukea. Perhementori on HelsinkiMission koulutettu vapaaehtoinen, jonka tehtävä on tukea vanhemmuuttasi. Perhementorin kanssa voitte puuhailla yhdessä koko perheenä taikka jutella kaksin. Tapaamisia on pari kertaa kuukaudessa vuoden ajan. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Yksinäisyystyö tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä omaa yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Työskentely tapahtuu toistaiseksi etäyhteyksin. Lue lisää ja ota yhteyttä.

 

Lisätietoja:
albertinolohuone@helsinkimissio.fi

Lilli Öhberg
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori: Albertin olohuone & vapaaehtoistoiminta perheiden tukena Uudessa Lastensairaalassa
09 2312 0241, 044 750 0143