×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Albertin olohuoneessa tapahtuu

HelsinkiMission Albertin olohuone on lämminhenkinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Albertinkatu 33. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Olkkari- ja Seniorikahvilatoiminta Albertin Olohuoneella ovat toistaiseksi tauolla.

Albertin olohuoneessa sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. ”Olkkarilla” tapaat myös vapaaehtoisiamme, jotka tarjoavat juttu- ja leikkiseuraa kävijöille. Vauvat ja taaperot viihtyvät Olkkarin leikkinurkkauksen ja lelujen parissa. Löydät tiloistamme myös imetyshuoneen, vaipanvaihtopisteen ja vaippoja sekä keittiöstämme ruokailuvälineet, jääkaapin ja mikron.

Tule Albertin olohuoneeseen juttelemaan, virkistymään tai vain nauttimaan lämpimästä tunnelmasta!

Huom. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Olkkari- ja Seniorikahvilatoiminta Albertin Olohuoneella on toistaiseksi tauolla. Voit osallistua Olkkarin etätoimintaan Facebook-ryhmässämme > 
 

Tarjoamme lapsiperheille myös muita maksuttomia palveluita:

Keikka-apua lapsiperheille: HelsinkiMission kouluttamat vapaaehtoiset tarjoavat keikkaluontoisesti juttuseuraa niin vanhemmille kuin lapsillekin, lähtevät lisäkäsiksi puistoon ja tarjoavat asiointiapua. Apua voit saada vapaaehtoisen kanssa parhaaksi kokemallanne tavalla, esimerkiksi puheluin, videopuheluin tai viestein. Apu on lyhytkestoista ja maksutonta. Keikka-apua on tarjolla läpi kesän myös loma-aikaan. Lue lisää lapsiperheiden keikka-avusta ja ota yhteyttä.

Perhementorointi: Haluaisitko jakaa lapsiperhearkeasi toisen tai jutella jonkun kanssa mieltäsi painavista asioista? Voit hakea HelsinkiMission mentoria ja saada tukea arjen haasteisiin. Mentori on HelsinkiMission koulutettu vapaaehtoinen, jonka tehtävä on tukea vanhemmuuttasi, Mentorin kanssa voitte puuhailla yhdessä koko perheenä taikka jutella kaksin parina kertana kuukaudessa. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Yksinäisyystyö tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä omaa yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Työskentely tapahtuu toistaiseksi etäyhteyksin. Lue lisää ja ota yhteyttä.

 

Lisätietoja:
albertinolohuone@helsinkimissio.fi