×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Albertin olohuoneessa tapahtuu

HelsinkiMission Albertin olohuone eli Olkkari on lämminhenkinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille Helsingin ydinkeskustassa. Albertin Olohuone (Albertinkatu 33) on avoinna  ma, to-pe  9:30-15 ja ke klo 9:30-12. 

Tiistaisin Olkkarilla on vain senioreille suunnattu Seniorikahvila klo 10-12.

Olkkarissa sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. Olkkarilla tapaat HelsinkiMission vapaaehtoisia, jotka tarjoavat juttu-ja leikkiseuraa kävijöille. Lapsille on tarjolla viihtyisä leikkinurkkaus ja vauvoille leluja. Löydät tiloistamme myös imetyshuoneen, vaipanvaihtopisteen ja vaippoja, sekä keittiöstämme ruokailuvälineet, jääkaapin ja mikron.

Tule Albertin olohuoneeseen juttelemaan, virkistymään tai vain nauttimaan lämpimästä tunnelmasta!

Viikko-ohjelmamme:

Maantaisin klo 9.30–15 International Monday

Mukavaa toimintaa ja yhdessäoloa englantia ja eri kieliä puhuville senioreille ja lapsiperheille. Myös suomenkieliset seniorit ja lapsiperheet ovat tervetulleita.

Tiistaisin (auki vain senioreille), klo 10–12 Avoin seniorikahvila

Keskiviikkoisin Olkkari auki klo 9.30–12

Torstaisin Olkkari auki klo 9.30–15

  • klo 11.30–15 Neulotaan yhdessä -hetki (kaikille avoin neulontahetki. HelsinkiMissio tarjoaa puikot ja langat)

Perjantaisin Olkkari auki klo 9.30–15

 

Tarjoamme lapsiperheille myös näitä maksuttomia palveluita:

Keikka-apua lapsiperheille: HelsinkiMission kouluttamat vapaaehtoiset tarjoavat keikkaluontoisesti juttuseuraa niin vanhemmille kuin lapsillekin, lähtevät lisäkäsiksi puistoon ja tarjoavat asiointiapua. Apua voit saada vapaaehtoisen kanssa parhaaksi kokemallanne tavalla, esimerkiksi puheluin, videopuheluin tai viestein. Apu on lyhytkestoista ja maksutonta. Keikka-apua on tarjolla läpi kesän myös loma-aikaan. Lue lisää lapisperheiden keikka-avusta ja ota yhteyttä.

Perhementorointi:  Haluaisitko jakaa lapsiperhearkeasi toisen tai jutella jonkun kanssa mieltäsi painavista asioista? Voit hakea HelsinkiMission mentoria ja saada tukea arjen haasteisiin. Mentori on HelsinkiMission koulutettu vapaaehtoinen, jonka tehtävä on tukea vanhemmuuttasi, Mentorin kanssa voitte puuhailla yhdessä koko perheenä taikka jutella kaksin parina kertana kuukaudessa. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Yksinäisyystyö tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä omaa yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Työskentely tapahtuu toistaiseksi etäyhteyksin. Lue lisää ja ota yhteyttä.

 

 

Lisätietoja:
albertinolohuone@helsinkimissio.fi