×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vauvan tai taaperon vanhempi

Toivoisitko juttuseuraa lastenhoidon ja arjen pyörittämisen keskelle? Puuttuuko läheltäsi isovanhempien tuki arjen haasteissa? Haluaisitko jakaa ajatuksia samassa elämäntilanteessa olevien äitien ja isien kanssa?

Tule Albertin olohuoneeseen juttelemaan, virkistymään ja keräämään voimia! Tarjolla on sekä lapsiperheiden että että seniorien seuraa kahvikupposen äärellä ja lapsille oma viihtyisä leikkinurkkaus. Albertin olohuoneessa sukupolvet kohtaavat, tutustuvat ja vaihtavat ajatuksiaan ja kokemuksiaan elämänmenosta.

Albertin olohuone 
Albertinkatu 33 (Albertinkadun ja Kalevankadun kulmassa)
Avoinna ma, ke, to ja pe klo 9.30–15

Tervetuloa viihtymään!

Järjestämme Albertin olohuoneessa myös ohjattua ryhmätoimintaa ja tapahtumia vauvaperheille sekä taaperoikäisille. Lisätietoa löydät Facebook-ryhmästämme Albertin olohuone – Albert’s Living Room, HelsinkiMissio.

Maanantaisin ja perjantaisin klo 10-14 on kaikille avoin Touhutuokio HelsinkiMission A-rapun jumppasalissa. Tällöin on mahdollisuus omatoimiseen touhuamiseen ja liikkumiseen lapsen kanssa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan! 

 
Viikko-ohjelma 26.4.2019 alkaen

MAANANTAI
klo 9.30–15 Albert's Living Room International Day
Mukavaa toimintaa ja yhdessäoloa englantia ja eri kieliä puhuville senioreille ja lapsiperheille. Myös suomenkieliset seniorit ja lapsiperheet ovat tervetulleita. More in English >
klo 10–14 Avoin touhutuokio A-rapun jumppasalissa  

TIISTAI
klo 10–12 Seniorikahvila

KESKIVIIKKO
klo 9.30–15 Avoin toiminta senioreille ja lapsiperheille

TORSTAI
klo 9.30–15 Avoin toiminta senioreille ja lapsiperheille
klo 11.30–15 Neulotaan yhdessä (kaikille avoin neulontahetki)

PERJANTAI 
9.30-15.00 Avoin toiminta senioreille ja lapsiperheille
klo 10–14 Avoin touhutuokio A-rapun jumppasalissa  

 
Lisätiedot:

Lilli Öhberg
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Albertin olohuone
044 750 0143

Gritten Naams
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Albertin olohuone
044 739 6250