HelsinkiMission juhlasali, Albertinkatu 33, Helsinki
Seniorit

ke
26.07.2023
klo 15.30

Mummodiskon olohuone esittää: ”Taulun takana on muutakin kuin seinä”

Mummodisko saapuu HelsinkiMissiolle pitämään omaa olohuonettaan jälleen 26.7. klo 15.30-17.00! Tällä kertaa vietämme iltapäivää yhdessä Mummodiskon seremoniamestarin Tuija Piepposen kanssa. Tuija on menestynyt ja monessa sopassa marinoitunut pitkän linjan näyttelijä-kuvataiteilija, joka ei tunne kysymystä: ”Mitä jos?”, vaan rokkia korville on: ”Mitä seuraavaksi?”.

⭐️ Keskiviikkona 26.7. Tuija maalaa livenä yleisön edessä ja kertoo vuosien varrella maalaamistaan teoksista, niiden syntytarinoista, sekä hassuista sattumuksista uransa varrelta. Ehkäpä niistä paljastuu myös jotain teatterin salaista tietoa. “Kun teatterissa verho menee kiinni meidän työtämme ei enää ole. Sen takia on kiva tehdä jotain, mistä jää jälki.”, toteaa Tuija.

  • Mitä? Mummodiskon olohuone: ”Taulun takana on muutakin kuin seinä”
  • Missä? HelsinkiMission juhlasali (Albertinkatu 33)
  • Milloin? Keskiviikkona 26.7. Klo 15.30-17.00

MUMMODISKO – HALATAAN KUN TAVATAAN

Mummodisko tuottaa erilaisia tapahtumia ja muuta yhteisöllistä toimintaa erityisesti jo kokeneemmalle bailukansalle, mutta ylisukupolvisia kohtaamisia unohtamatta. Mummodiskon tapahtumat ovat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Rikotaan yhdessä ikääntymiseen liittyviä stereotypioita ja heitetään ne roskakoriin. Pidetään hauskaa positiivisella energialla yhdessä jaetun ilon äärellä!

Lue lisää Mummodiskosta osoitteessa mummodisko.fi.

Tervetuloa mukaan!

#mummodisko #yhdessäyksinäisyysvoitetaan #halataankuntavataan #helsinkimissio140