Uutinen

1.4.2022

Hyvinvointiolohuone – Minä riitän®: Itsemyötätunnon voima

Hei Sinä 18–29-vuotias nuori!

Koetko usein stressiä, joka vaikuttaa elämääsi negatiivisesti? Oletko vaativa itseäsi kohtaan? Miten reagoit, kun epäonnistut tai kohtaat elämässäsi haasteita? Oletko tuolloin ystävällinen ja lempeä itseäsi kohtaan vai kriittinen ja hyökkäävä?

Tule kohtamaan muita nuoria ja tutustumaan itsemyötätuntoon Minä riitän® -hyvinvointiolohuoneessa 21.4. klo 16–18! Olohuoneessa sinulla on mahdollisuus keskustella muiden nuorten kanssa, saat tietoa itsemyötätunnosta ja pääset kokeilemaan itsemyötätuntoa vahvistavaa harjoitusta. Paikalla kriisityöntekijät Kaisa Tanskanen ja Emma Lindegren.

Hyvinvointiolohuone toteutetaan etänä Teams -videopuhelun välityksellä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 17.4.2022. Hyvinvointiolohuoneeseen mahtuu mukaan 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu nyt Webropol-linkin kautta.

HelsinkiMission Nuorten hyvinvointiolohuone tarjoaa mahdollisuuden kohdata samassa elämäntilanteessa olevia nuoria. Tapahtumassa tarjoamme näkökulmia, miten voit vaikuttaa myönteisesti omaan hyvinvointiisi ja vähentää yksinäisyyttä. Liity joukkoomme – yhdessä yksinäisyys voitetaan. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja: Kaisa Tanskanen kaisa.tanskanen@helsinkimissio.fi

1.4.2022