×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Lahjoittamalla autat

Sinunkin naapurissasi voi asua yksinäinen. Tule mukaan joulukeräykseemme.

Usein on mahdotonta arvata, että naapurissa asuu yksinäinen ihminen. Hän voi olla nuori tai vanha, kuka tahansa – yksinäisyys ei näy ihmisestä päällepäin.

Osallistu joulukeräykseemme ja auta kanssamme yksinäisiä. Lahjoita nyt.

 

 

Jätä yhteystietosi

Hyväksymällä lahjoitusehdot saan uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voin milloin tahansa perua viestinnän.

Mitä lahjoituksella saa aikaan

100 €:lla
Lahjoitat apua ja tukea yksinäisille vanhuksille. Apu voi olla keikka-auttajan antamaa arjen apua ja tukea tai osallistumista ammattilaisen ohjaamaan Senioripysäkki-ryhmään. 

60 €:lla
Lahjoitat yksinäiselle nuorelle maksuttoman keskustelutapaamisen kriisityön ammattilaisemme kanssa. Usein jo viisi keskustelukertaa auttaa nostamaan takaisin jalkeille.

25 €:lla
Lahjoitat yksinäiselle vanhukselle tapaamisen vapaaehtoisemme kanssa. Hän voi tarjota keskustelu-, kahvittelu- tai ulkoiluseuraa tai pientä apua arkiaskareisiin.

Aikalahjalla toivotat hyvää joulua läheiselle ja samalla autat yksinäistä

Haluaisitko antaa ystävälle joululahjan, joka ei kerrytä turhien tavaroiden määrää? Haluaisitko muistaakauempana asuvaa lähimmäistä lahjalla, jolla on merkitystä?

Toivottamalla hyvää joulua HelsinkiMission Aikalahjalla annat samalla korvaamattoman lahjan yksinäisille. Lähetämme lahjansaajalle sähköisen joulukortin kirjoittamallasi joulutervehdyksellä tai voit myös halutessasi tulostaa kortin.

Anna joululahja

MAHDOLLISUUS YRITYKSILLE

Jos yritykselläsi on pienikin mahdollisuus auttaa yksinäisiä, toivomme apuasi. Yksityishenkilöiden ja yritysten tekemät lahjoitukset auttavat meitä vastaamaan yhä useamman hätään. Pienikin tuki on nyt kullanarvoinen!

Lue lisää

NÄIN AUTAMME POIKKEUSTILANTEESSA

Joulun tähdet -konsertti tuo joulumielen

Tervetuloa seuraamaan tunnelmallista joulukonserttia kotisohvaltasi! HelsinkiMission perinteinen kynttiläkonsertti on joulun ajan suosituimpia ohjelmia. Se on taltioitu Mikael Agricolan kirkossa ja esitetään TV Nelosella sunnuntaina 20.12. klo 20, jouluaattona 24.12. klo 16 ja tapaninpäivänä 26.12. klo 13.45.

Konserttia tähdittävät lauluyhtye Rajaton, beatboxaaja Felix Zenger sekä upeat artistit Suvi Teräsniska, Erin, Behm ja Mariska.

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.