×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vertaistukea ryhmästä

Yksi tapa käsitellä elämäntilannettasi on puhua siitä ryhmässä. Muiden osallistujien kokemusten ja tunteiden kuuleminen voi auttaa sinua ymmärtämään omaa tilannettasi paremmin.

Samankaltaiset kokemukset voivat luoda erilaisia merkityksiä eri ihmisille. Kokemuksemme mukaan hyödyt ryhmästä eniten, jos uskallat olla oma itsesi ja pystyt sitoutumaan ryhmään.

 
Minä riitän – itsemyötätuntoa vahvistava ryhmä nuorille aikuisille

Haluaisitko ystävystyä itsesi kanssa ja päästää irti liiallisesta vaativuudesta ja kriittisyydestä? Kohteletko itseäsi samalla lempeydellä kuin ystävääsi? Miten puhut itsellesi? Annatko anteeksi itsellesi virheet ja keskeneräisyyden?

Tule mukaan Minä riitän -etäryhmäämme loka–marraskuussa 2020! Etäryhmän tavoitteena on lisätä itseymmärrystä omasta ajattelusta, tunteista, toiminnasta sekä kehon tuntemuksista. Osallistuminen ei edellytä kokemusta etäryhmässä toimimisesta. Tarvitset vain nettiyhteyden ja esimerkiksi läppärin, jolla pääset videopuheluyhteyteen.

Ryhmässä työstetään seuraavia teemoja keskustelun, harjoitusten ja kotitehtävien avulla:

  • itsekritiikki
  • itsemyötätunto
  • stressi
  • rauhoittumiskeinot

Kenelle: 18–29-vuotiaat
Missä: etäryhmä, ryhmätapaamiset toteutetaan videopuheluina
Milloin: tiistaisin 6.10.-10.11.2020 (6 kertaa) klo 15.30–17.30

Ryhmän ohjaajina toimivat HelsinkiMission kriisityöntekijät Annika Aspegren ja Anu Ojaksela.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.9.2020 sähköpostitse: anu.ojaksela@helsinkimissio.fi