×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Keikka-apu lapsiperheelle

Kaipaatko toisen aikuisen tukea perheesi arkeen? Tarjoamme lyhytkestoista ja maksutonta keikka-apua lapsiperheille Helsingissä.

HelsinkiMission kouluttamat vapaaehtoiset tarjoavat keikkaluontoisesti juttuseuraa niin vanhemmille kuin lapsillekin, lähtevät lisäkäsiksi puistoon ja tarjoavat asiointiapua. Apua voit saada vapaaehtoisen kanssa parhaaksi kokemallanne tavalla, esimerkiksi puheluin, videopuheluin tai viestein. Keikka-apua on tarjolla läpi kesän myös loma-aikaan. 

Keskustelua ja seuranpitoa etäyhteyksin 

Kaipaatko juttuseuraa ja tukea vanhemmuuteen? Vapaaehtoisen kanssa voit pitää yhteyttä ja keskustella sinua kiinnostavista aiheista, liittyivät ne sitten vanhemmuuteen tai johonkin muuhun. Vai kaipaatko kenties seuraa lapsellesi? Voit pyytää vapaaehtoista esimerkiksi kertomaan lapsellesi iltasadun tai piirtämään ja pelaamaan yhdessä etäyhteyden välityksellä. 

Kauppa- ja asiointiapua

Tarjoamme kodin ulkopuolista asiointiapua esimerkiksi riskiryhmään kuuluville ja koronakaranteenissa oleville perheille, muun muassa kaupassa tai apteekissa käyntiin.

Yhdessä ulkoilua ja menoseuraa

Joskus lasten kanssa kädet ja jaksaminen ovat loppua kesken. Mitä jos pyytäisit vapaaehtoisen lisäkäsiksi ja juttu- sekä leikkiseuraksi kotipihalle, puistoon tai vaikkapa museoon? Huomaathan, että lapsen seurassa tulee vapaaehtoisen lisäksi olla aina myös lapsen vanhempi. 

Näin haet apua

Hae keikka-apua hyvissä ajoin täyttämällä yhteydenottolomake. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Jos haet vapaaehtoista lapsen seuraksi, kerrothan lomakkeella lapsesi iän ja mielenkiinnon kohteet sekä sen, millaista tukea toivotte vapaaehtoiseltamme.

Vapaaehtoisemme auttavat myös Uudessa lastensairaalassa. Lue lisää perhekaveritoiminnasta.

Kaipaatko pidempikestoista tukea vanhemmuuteen? Lue lisää perhementoritoiminnasta.

Lisätietoja: 
puh. 044 764 8979