×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Lapsiperhe

Kaipaatko toisen aikuisen tukea arkeen? Tarjoamme kokeiluluontoisesti lyhytkestoista keikka-apua lapsiperheiden vanhemmille Helsingissä. Tavoitteena on vakiinnuttaa keikka-apu osaksi HelsinkiMission lapsiperheille tarjottavia palveluita. 

Voit pyytää koulutetun vapaaehtoisen esimerkiksi puistoseuraksi, juttuseuraksi, askartelu- tai peliseuraksi, lisäkäsiksi kotiin tai avuksi asioiden hoitamiseen yhdessä. Vapaaehtoisemme auttavat myös Uudessa lastensairaalassa asioivia perheitä: ole yhteydessä, jos kaipaat apua esimerkiksi löytääksesi juna-asemalta sairaala-alueelle.

Keikka-auttajan tehtäviin eivät kuulu lastenhoito tai siivousapu, eikä keikka-auttaja saa jäädä yksin perheen lasten kanssa ilman lasten vanhempaa.  

Voit pyytää keikka-apua pilotin aikana 1.9.-15.12.2019 täyttämällä yhteydenottolomakkeen, minkä jälkeen olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä. Kysythän apua hyvissä ajoin, jotta sen löytyminen olisi todennäköisempää.

Lisätietoja:

puh. 044 764 8979
mentoritoiminta@helsinkimissio.fi