Albertin olohuone, Albertinkatu 33, Helsinki
Seniorit

ke
14.06.2023
klo 15.30

Mummodiskon olohuone esittää: Mika Ikonen & Anssi Häkkinen Albertin olohuoneella

🔈 Tärkeä tiedote: tapahtuma on suuren suosion vuoksi siirretty HelsinkiMission juhlasaliin! Juhlasalin löydät kääntymällä Albertinkadun sisäpihalta vasemmalle, menemällä sisään pääovista ja kääntymällä taas nurkan taakse vasemmalle. Näin varmistamme lisää tilaa diskoyleisölle ❤️

Keskiviikkona 14.6. pärähtää, kun Mummodisko saapuu HelsinkiMission juhlasaliin pitämään omaa “olkkariaan”. HelsinkiMission tuttu kohtaamispaikka saa tällä kertaa uudet puitteet, kun muusikot Mika Ikonen & Anssi Häkkinen nostattavat tunnelman kattoon tanssijalkaa vipattavilla toivekappaleilla!

⭐️ Mika Ikonen & Anssi Häkkinen -duo starttaa Mummodiskon olohuoneen iltapäivän. Kundit ovat tuttuja Käsityöläiset -yhtyeestä, joka lukeutuu ehdottomasti Suomen kovimpiin cover-bändeihin. Mika ja Anssi taitavat erilaiset kappaleet vanhoista suomalaisista klassikoista kansainvälisiin genrerajat ylittäviin hitteihin sekä tämän päivän modernimpiin musiikin helmiin. Kaverukset ovat syntyneet viihdyttämään, joten hyvä meininki, huumori ja positiivinen energia ovat taatusti läsnä!

Tule kuuntelemaan Mikan ja Anssin esittämiä yleisön lähettämiä toivekappaleita ja heidän itsensä valitsemia monipuolisia hittejä. Voit lähettää oman toivekappaleesi osoitteeseen info@mummodisko.fi viimeistään keskiviikkona 7.6. Mainitse viestissä artisti/yhtye, toivomasi kappale ja jaa halutessasi toivekappaleeseen liittyvä tarina tai muisto. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

  • Mitä? Mummodiskon olohuone: Mika Ikonen & Anssi Häkkinen
  • Missä? HelsinkiMission juhlasali (Albertinkatu 33)
  • Milloin? 14.6. Klo 15.30-17.00

MUMMODISKO – HALATAAN KUN TAVATAAN

Mummodisko tuottaa erilaisia tapahtumia ja muuta yhteisöllistä toimintaa erityisesti jo kokeneemmalle bailukansalle, mutta ylisukupolvisia kohtaamisia unohtamatta. Mummodiskon bileet ovat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja, jonne kaikki ovat tervetulleita. Vaihtelevalla ohjelmasisällöllä vietetään mukava iltapäivä yhdessä iloisten kohtaamisten merkeissä!

Rikotaan yhdessä ikääntymiseen liittyviä stereotypioita ja heitetään ne roskakoriin. Pidetään hauskaa positiivisella energialla yhdessä jaetun ilon äärellä!

ALBERTIN OLOHUONE – SUKUPOLVIEN KOHTAAMISPAIKKA

Huom. tapahtuma on siirretty HelsinkiMission juhlasaliin.

Albertin olohuoneella sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. Olkkarilla tapaat HelsinkiMission vapaaehtoisia, jotka tarjoavat juttu- ja kahviseuraa kävijöille sekä pitävät huolta, ettei kukaan jää yksin. Erityisesti senioreja varten Olkkarilla kokoontuvat virkistysryhmät, kuten Seniorikahvila sekä Tuttutupa, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Lue lisää Mummodiskosta osoitteessa mummodisko.fi. Katso tulevat tapahtumat Olkkarilla HelsinkiMission tapahtumakalenterista: helsinkimissio.fi/tapahtumat.

Tervetuloa mukaan!

#mummodisko #albertinolohuone #yhdessäyksinäisyysvoitetaan #halataankuntavataan #helsinkimissio140