Koivukylän asukastila (Hakopolku 2, auditorio), Vantaa
Vapaaehtoiset

Hae vapaaehtoiseksi – infotilaisuus Koivukylässä

ti
02.05.2023
klo 17.30

Tule vapaaehtoiseksi tukihenkilöksi

Monet kamppailevat yksinäisyyden ja riittämättömyyden tunteiden kanssa. Joillain ei ole elämässä ketään, kenen kanssa vaihtaa arkisia kuulumisia. Juuri sinun antamasi aika voi olla toisen arjen kohokohta.

Vapaaehtoisena muodostat tukisuhteen vantaalaisen nuoren, lapsiperheen tai seniorin kanssa kaksi kertaa kuukaudessa yhdessä sovittuina aikoina. Tukihenkilösuhteet ovat yksilöllisiä, ja voitte tuettavasi kanssa yhdessä päättää, miten yhteisen aikanne vietätte. Voit toimia esimerkiksi keskustelu- tai ulkoiluseurana tai arjen apuna.

Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi? Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta. Koulutamme kaikki vapaaehtoisemme sekä tarjoamme tukea ja säännöllistä työnohjausta. Edellytämme, että tukihenkilö:

  • On vähintään 18-vuotias, luotettava ja myötätuntoinen aikuinen
  • Pystyy sitoutumaan toimintaan vähintään vuodeksi
  • On itse tasapainoisessa elämäntilanteessa

Vapaaehtoistoiminnan infotilaisuus Koivukylässä

Haemme nyt vapaaehtoisia tukihenkilöitä erityisesti Vantaan alueelle. Tervetuloa 2.5. klo 17.30–19 Koivukylän asukastilaan (Hakopolku 2, auditorio) kuulemaan vapaaehtoistyöstä HelsinkiMissiolla. Tilaisuudessa HelsinkiMission vapaaehtoiset ja työntekijät esittelevät toimintaa ja kertovat lisää tukihenkilönä toimimisesta.

Katso tapahtuma Facebookissa.

Lisätietoja tapahtumasta:

Amanda Leppänen
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
amanda.leppanen@helsinkimissio.fi
043 2013 189