Ammattiapua


ja välineitä


yksinäisyyden


lievittämiseen


Tarjoamme yksinäisyyden tunteiden kohtaamiseen ja lievittämiseen aikuisille maksuttomia ammattilaisen tapaamisia sekä työkirjaharjoituksia tapaamisten välillä.

Nainen nojaa silmät kiinni ulkoseinään

Koetko itsesi ulkopuoliseksi?

Tuntuvatko ihmissuhteesi etäisiltä ja pinnallisilta? Onko sinun vaikea jutella omista asioistasi muiden kanssa? Koetko sosiaaliset tilanteet hankalina? Tuntuuko sinusta, että olet yksin, vaikka ympärilläsi on muita ihmisiä? Kaipaatko elämääsi ihmissuhteita?

Tällaiset ajatukset voivat kertoa yksinäisyyden kokemuksesta. Se ilmenee hyvin monenlaisin tavoin erilaisissa elämäntilanteissa.

Yksinäisyyttä koskeville ajatuksille, tunteille ja toimintatavoille on olemassa katsojasta riippuen monta eri tulkintaa ja näkökulmaa. HelsinkiMission yksinäisyysohjelman avulla voit käsitellä yksinäisyyttäsi.

Työskentely sopii kaikille yli 18-vuotiaille yksinäisyyttä kokeville, jotka ovat uteliaita tutkimaan yksinäisyyteen liittyviä ajatuksia ja niiden yhteyttä tunteisiin ja käyttäytymiseen. Tavoitteena on oman kokemuksen ymmärtäminen ja helpottaminen. Työskentely sisältää viisi keskustelutapaamista ammattilaisen kanssa sekä itsenäistä työkirjatyöskentelyä tapaamisten välillä. Työskentely on osallistujalle maksutonta.

Varaa puhelinaika keskusteluapuun

Varaa puhelinaika alla olevasta varauskalenterista, niin soitamme sinulle.

Saat sähköisen ajanvarauksen vahvistuslinkin keskusteluajasta, jolloin työntekijämme soittaa sinulle. Tarkista roskapostisi tai ole tarvittaessa yhteydessä meihin, jos et ole saanut yhteydenottoa. Peruutathan tarvittaessa aikasi 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevan linkin kautta.

Mikäli et löydä sähköisestä ajanvarauksesta itsellesi sopivaa aikaa, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse yksinaisyys@helsinkimissio.fi

”Innostuin ja rohkaistun hakeutumaan ihmisten seuraan. Huomasin, että minun pitää tosiaan myös antaa itsestäni, niin seuraa kyllä saa.”

Yksinäisyys-tehtäväkirja

Haluaisitko työskennellä yksinäisyyden vähentämiseksi itsenäisesti? Yksinäisyys-tehtäväkirja sopii kaikille, jotka haluavat pysähtyä yksinäisyyden äärelle ja tutkia siihen liittyviä ajatuksia, tunteita ja toimintatapoja.

Tehtäväkirjan avulla voit löytää uusia näkökulmia ihmissuhteisiisi ja keinoja yksinäisyyden lieventämiseen.

Työntekijä läppärillä Työntekijä läppärillä

Oletko Work to Belong -yrityskumppanimme henkilöstöä?

Voit varata ajan yksinäisyystyöhön laittamalla meille yhteydenottopyynnön osoitteeseen worktobelong@helsinkimissio.fi. Olemme sinuun yhteydessä ensimmäisen ajan sopimiseksi.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.