Tehtäväkirja


yksinäisyyden


lievittämiseen


Kirja auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia ihmissuhteisiisi ja keinoja yksinäisyyden lievittämiseen. Voit ladata Yksinäisyys-tehtäväkirjan maksutta.

Haluatko työskennellä yksinäisyyden vähentämiseksi itsenäisesti?

Yksinäisyys-tehtäväkirja sopii kaikille, jotka haluavat pysähtyä yksinäisyyden äärelle ja tutkia siihen liittyviä ajatuksia, tunteita ja toimintatapoja.

Yksinäisyys-tehtäväkirjan avulla voit löytää uusia näkökulmia ihmissuhteisiisi ja keinoja yksinäisyyden lieventämiseen. Tehtäväkirja auttaa sinua käsittelemään ja lievittämään yksinäisyyden kokemustasi.

Kirja sisältää tietoa ja harjoituksia, joiden avulla pääset tutkimaan yksinäisyyteen liittyvää ajattelua itsestäsi ja muista sekä vuorovaikutustasi muiden kanssa. Yksinäisyyteen liittyvien ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisen tutkiminen auttaa sinut alkuun, ja voit alkaa toimia uudella tavalla yksinäisyyttä helpottaen.

Yksinäisyys-tehtäväkirja pohjautuu tutkittuun tietoon, ja sitä on kehitetty yhdessä yksinäisyyttä kokevien kanssa Sosiaali-ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen rahoittamassa Näkemys-hankkeessa vuosina 2017–2020.

”Opaskirja oli ihan huikea – tuntui kuin se olisi itsestä kirjoitettu. Teksti on hyvin kirjoitettu, ja etenee hyvää vauhtia. Kannattaa ladata Yksinäisyys-tehtäväkirja!”

Keskusteluapua yksinäisyyteen

Tarjoamme aikuisille ammattilaisen tapaamisia sekä erilaisia välineitä yksinäisyyden tunteiden kohtaamiseen ja lievittämiseen ilmaiseksi.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.