Opitaan


itsemyötätuntoa


yhdessä


Ryhmästä voit saada voimaa erilaisten elämäntilanteiden käsittelyyn. Minä riitän -ryhmässä opit harjoitusten ja keskustelun kautta myötätuntoisempia tapoja suhtautua itseesi.

Tule Minä riitän -ryhmään!

Minä riitän -ryhmät ovat ammatillisesti ohjattuja ja luottamuksellisia vertaistukiryhmiä 18–29-vuotiaille. Yksi tapa käsitellä elämäntilannettasi on puhua siitä ryhmässä. Muiden osallistujien kokemusten ja tunteiden kuuleminen voi auttaa sinua ymmärtämään omaa tilannettasi paremmin. Ryhmä tarjoaa usein samaistumispintaa ja tukee muutoksessa.
 
Nuorten kriisipisteen Minä riitän -ryhmätoiminta on suunnattu sinulle, joka haluat pysähtyä itsesi äärelle ja tutkia omaa tilannettasi yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa. Minä riitän -ryhmissä pureudutaan riittämättömyyden teemoihin. Ryhmien tavoitteena on lisätä itseymmärrystä ja vahvistaa itsemyötätuntoa. Ryhmässä opetellaan erilaisten tehtävien, harjoitusten ja keskustelun avulla myötätuntoisempia tapoja suhtautua itseen.

Hae paikkaa ryhmästä

Syksyn 2023 Minä riitän -ryhmät:

  • Ryhmä kokoontuu kasvokkain HelsinkiMission tiloissa Albertinkadulla keskiviikkoisin klo 13.9.–18.10. klo 15.30–17.30 (yht. 6 tapaamista)
  • Ryhmä kokoontuu kasvokkain HelsinkiMission tiloissa Albertinkadulla maanantaisin 23.10–27.11. klo 15.30–17.30. (yht. 6 tapaamista)

Varaa aika kriisityöntekijälle netistä, jos olet kiinnostunut ryhmätoiminnasta. Valitse toimipisteeksi keskustelu- ja kriisiapu ja sen alta palvelu Keskusteluaika Minä riitän -ryhmätoiminnasta kiinnostuneelle. Valitse sinulle sopiva ajankohta ja täytä yhteystietosi.

Minä riitän -työkirja itsemyötätuntoon

Minä riitän -oppaan avulla saat työkaluja itsesi lempeään kohtaamiseen. Voit lukea opasta sähköisesti tai tulostaa sen maksutta.

Aito kohtaaminen ja välittäminen ohjaajien ja ryhmäläisten keskuudessa, sekä kuulluksi ja jopa hyväksytyksi tuleminen omista ongelmista ja puutteista huolimatta.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.