Yhteisölliset


tilaisuudet


HelsinkiMissio järjestää senioreille tapahtumia, joihin on aina vapaa pääsy. Viikoittaisten Laula kanssamme -yhteislaulutilaisuuksien lisäksi tarjolla on Minun kirjani -iltapäiviä sekä erikseen ilmoitettavia tapahtumia. Tietoa tulevista tilaisuuksista löydät tapahtumakalenteristamme. Tervetuloa mukaan!

Laula kanssamme -tilaisuudet

Harva asia yhdistää ihmisiä yhtä hyvin kuin musiikki. Suositut Laula kanssamme -yhteislaulutilaisuudet tuovat hyvää mieltä ja iloa elämään. Tule itse kokemaan yhteislaulun ja yhteisöllisyyden virkistävä voima!

Laula kanssamme -tilaisuuksissa lauletaan erilaisia lauluja iskelmistä ja kansanmusiikista virsiin esilaulajien ja säestäjien johdolla. Jos haluat itse soittaa jotain instrumenttia tai esittää omia kappaleitasi, niin sekin onnistuu. Kenenkään ei silti tarvitse huolehtia laulutaidostaan, vaan tärkeintä on yhdessä laulamisen riemu.

Tule mukaan:

  • maanantaisin klo 13 HelsinkiMission Kinaporin kerhosalissa (Kinaporinkatu 11 A), Inna Vintturi laulattaa
  • maanantaisin klo 15 Vuosaaren Palvelutalo Ceciliassa (Punakiventie 2), Inna Vintturi laulattaa
  • tiistaisin klo 14 HelsinkiMission tiloissa Albertinkatu 33:ssa, Martti Ahlström laulattaa yhdessä Inna Vintturin kanssa
  • torstaisin klo 13 Allsång på Albertsgatan (på svenska). Albertsgatan 33, välkommen!

Minun kirjani -iltapäivät

Tervetuloa kuulemaan kiinnostavia kirjaesittelyjä ja hakemaan hyviä lukuvinkkejä. Tutut kirjailijat ja kirjojen ystävät esittelevät itselleen merkityksellisen kirjan HelsinkiMission Minun kirjani -iltapäivissä. Kaikille avoimia tilaisuuksia järjestetään noin kerran kuukaudessa keskuskirjasto Oodin Maijansalissa.

Päivitämme tapahtumat Facebookiin sekä tapahtumakalenteriimme.

Katso tulevat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.