×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Mahdollisuus yrityksille

Kumppanuus

Kumppanuus räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi. Yhteistyön myötä yritys voi olla mukana konkreettisesti vähentämässä yksinäisyyttä yhteiskunnassamme. Teoilla on merkitystä. 

DNA ja HelsinkiMissio yhteistyössä digitaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi
Digitalisoituminen on yhtä aikaa haaste ja mahdollisuus. Lukuisille ikäihmisille se on vielä haaste ja uhkaa pahimmassa tapauksessa jättää yhteiskunnan ulkopuolelle. Yhdessä DNA:n kanssa haluamme ehkäistä ikäihmisten digitaalista syrjäytymistä tarjoamalla henkilökohtaista digiapua heille, jotka kokevat tarvitsevansa parempia digivalmiuksia. DNA tukee rahallisesti HelsinkiMissiota senioreiden yksinäisyyden vastaisessa työssä sekä muun muassa osallistaa omaa henkilökuntaansa erilaisiin vapaaehtoistyön tehtäviin tilanteen parantamiseksi.

Fennia ja HelsinkiMissio - yhteistyötä jo vuodesta 2004
Pitkäaikainen kumppanuus Fennian kanssa on mahdollistanut pitkäjänteisen työn yksinäisyyden vähentämiseksi. Fennia tukee HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi taloudellisesti ja haastaa myös asiakkaitaan ja henkilökuntaansa tekemään samoin muun muassa viestimällä tärkeistä asioista ja pyytämällä lahjoituksia digilippaaseen nuorten auttamiseksi. 

OP Helsingin ja HelsinkiMission yhteistyö nivoutuu sukupolvisen kohtaamisen ympärille
OP Helsinki on HelsinkiMission pitkäaikaisin kumppani. Yhteistyö on sisältänyt taloudellisen tuen lisäksi lukuisia tunteja henkilökunnan vapaaehtoistyötä erilaisissa HelsinkiMission vapaaehtoistyön tehtävissä sekä yhteisiä viestinnän toimenpiteitä. Vuonna 2019 yhteistyön ytimessä on sukupolvien kohtaamistyö. Se on tärkeää, koska sukupolvia yhdistävät ihmissuhteet vahvistavat lapsen mielen voimavaroja ja antavat ikäihmiselle merkityksellisyyden tunnetta.

Sokotelin ja HelsinkiMission yhteistyö on monimuotoista ja tarjoaa yksittäisille Sokos hotelleille mahdollisuuden toteuttaa yhteiskuntavastuutaan omalla tavallaan
Taloudellisen tuen lisäksi yhteistyö Sokotelin kanssa on monipuolista ja hyvinkin konkreettista tekemistä. Eri Sokos hotellien kanssa toteutetaan monenlaisia tempauksia, keräyksiä ja tapahtumia HelsinkiMission avun piirissä oleville kohderyhmille; esimerkkeinä muun muassa joululounas senioreille, hampurilaispaja nuorten tukihenkilöpareille, keikkamahdollisuuksia Resonaarin bändeille ja joulupuurojuhla vapaaehtoisille.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
044 735 5138