×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Lahjoita

Yksinäisyys musertaa kaiken ikäisiä, niin lapsia kuin aikuisia. Kaikkein pahimmalta yksinäisyys tuntuu muiden joukossa – kuin olisi näkymätön muille. 

Auta meitä auttamaan ja lahjoita nyt.

Tilaa lasku

PAPERILASKU
SÄHKÖINEN LASKU
LAHJOITUKSEN SUURUUS
MUU SUMMA
YRITYKSEN TIEDOT
YHTEYSHENKILÖ
E-LASKUJEN VÄLITTÄJÄ

Kiitokset avusta!

Olemme teihin yhteydessä.

Tee lahjoitus suoraan HelsinkiMission keräystilille:

Helsinkimissio ry
FI68 5008 5320 0123 05

Lisätietoja:

Robert Nilsson, yritysvarainhankinta
robert.nilsson@helsinkimissio.fi
Puh. 044-7036879

Niina Frösén, varainhankintapäällikkö
niina.frosen@helsinkimissio.fi
Puh. 044-735 5138

 

 

Muita tapoja auttaa

Yhteistyö HelsinkiMission kanssa avaa yrityksellesi mahdollisuuden yhteiskuntavastuun kantamiseen auttamalla yksinäisiä vanhuksia, lapsiperheitä, nuoria tai erityisryhmiä. Yrityksenne voi tukea työtämme rahalahjoituksella tai tuoteyhteistyöllä. Voitte osallistua yksinäisyyden vastaiseen taisteluun myös antamalla käyttöömme osaamistanne. Vapaaehtoistoiminta puolestaan on palkitseva keino sitouttaa työntekijöitä ja tehdä yhdessä hyvää.

Lue lisää

 

LAHJOITTAJAPALVELU
045 872 1870 (arkisin 9-12)

lahjoitus@helsinkimissio.fi

 

Näin lahjoitukset auttavat

12000 €

40 nuorta saa ammattiapua viiden kerran sarjan. Nuori voi keskustella ongelmistaan kasvotusten kriisityön ammattilaisen kanssa. Apu on nuorille maksutonta. 

8000 €

4 virkistysryhmää senioreille vuoden ajaksi. Säännöllinen ryhmätoiminta lisää elämäniloa ja vähentää tehokkaasti yksinäisyyttä. Vuoden aikana yli sata senioria pääsee osalliseksi mieltä virkistävästä toiminnasta.*

3600 €

10 nuorta saa oman tukihenkilön vuoden ajaksi. Tukihenkilö tapaa nuorta säännöllisesti ja toimii hänelle luotettavana aikuisena ja kanssakulkijana.

500 €

Yksinäinen lapsiperheen vanhempi saa empaattisen perhementorin tuekseen vuoden ajaksi. Oikeaan aikaan saadulla pienelläkin avulla on valtava merkitys.*

”Tunnen, että elämä jatkuu”

”Mun mielestä on rankka ajatus, että joku on masentunut, kun on yksin. Halusin auttaa jotenkin ja lähdin mukaan vapaaehtoistyöhön. Sieltä mä löysin Pirkon”, Roosa, 20, kertoo.

Pirkko, 90, kertoo olleensa hyvin yksinäinen ennen nuoren tukiystävän löytymistä.

”Mä tykkään ihan hirveästi Roosasta. Kun hän on nuori, niin hän tuo tuulahduksen sellaisesta elävästä elämästä. Tunnen, että elämä jatkuu”, Pirkko kuvailee.

”Sukupolvien kotoisa kohtaamispaikka”

Albertin olohuone tarjoaa vanhemmille, lapsille, senioreille ja seniori-ikäisille vapaaehtoisille mukavan kohtaamispaikan.

”Kun olen yksin lapsen kanssa päivisin, on hyvä päästä tänne, jotta lapsi tapaa muitakin lapsia. Huomaan olevani itsekin virkeämpi, kun olen päässyt muiden seuraan”, sanoo Albertin olohuoneella vieraileva äiti, Merita.

”Vapaaehtoisena olemisessa on tärkeintä ja ihaninta se, että vielä tuntee olevansa tarpeellinen näin eläkeiässä”, kertoo Albertin olohuoneen vapaaehtoinen, Lissu.

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.

Haluatko tietää lisää?

Robert Nilsson
Varainhankinta; yritykset / Fundraising; företagssamarbete
044 703 6879
Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
044 735 5138