×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Lahjoita

Yksinäiset tarvitsevat nyt välitöntä tukea. Vapaaehtoisemme ja ammattiauttajamme lievittävät pelkoa ja huolta.

Auta meitä työssämme ja lahjoita nyt.

Tilaa lasku

PAPERILASKU
SÄHKÖINEN LASKU
LAHJOITUKSEN SUURUUS
MUU SUMMA
YRITYKSEN TIEDOT
YHTEYSHENKILÖ
E-LASKUJEN VÄLITTÄJÄ

Kiitokset avusta!

Olemme teihin yhteydessä.

Tee lahjoitus suoraan HelsinkiMission keräystilille:

Helsinkimissio ry
FI68 5008 5320 0123 05

Lisätietoja:

Robert Nilsson, yritysvarainhankinta
robert.nilsson@helsinkimissio.fi
Puh. 044-7036879

Niina Frösén, varainhankintapäällikkö
niina.frosen@helsinkimissio.fi
Puh. 044-735 5138

 

 

Muita tapoja auttaa

Yhteistyö HelsinkiMission kanssa avaa yrityksellesi mahdollisuuden yhteiskuntavastuun kantamiseen auttamalla yksinäisiä vanhuksia, lapsiperheitä, nuoria tai erityisryhmiä. Yrityksenne voi tukea työtämme rahalahjoituksella tai tuoteyhteistyöllä. Voitte osallistua yksinäisyyden vastaiseen taisteluun myös antamalla käyttöömme osaamistanne. Vapaaehtoistoiminta puolestaan on palkitseva keino sitouttaa työntekijöitä ja tehdä yhdessä hyvää.

Lue lisää

 

LAHJOITTAJAPALVELU
045 872 1870 (arkisin 9-12)

lahjoitus@helsinkimissio.fi

 

VOIT LAHJOITTAA MYÖS SUORAAN KERÄYSTILILLE
Helsingin OP Pankki 
FI68 5008 5320 0123 05

Näin lahjoitukset auttavat

12000 €

40 nuorta saa ammattiapua viiden kerran sarjan. Nuori voi keskustella ongelmistaan kasvotusten kriisityön ammattilaisen kanssa. Apu on nuorille maksutonta. 

8000 €

4 virkistysryhmää senioreille vuoden ajaksi. Säännöllinen ryhmätoiminta lisää elämäniloa ja vähentää tehokkaasti yksinäisyyttä. Vuoden aikana yli sata senioria pääsee osalliseksi mieltä virkistävästä toiminnasta.*

3600 €

10 nuorta saa oman tukihenkilön vuoden ajaksi. Tukihenkilö tapaa nuorta säännöllisesti ja toimii hänelle luotettavana aikuisena ja kanssakulkijana.

500 €

Yksinäinen lapsiperheen vanhempi saa empaattisen perhementorin tuekseen vuoden ajaksi. Oikeaan aikaan saadulla pienelläkin avulla on valtava merkitys.*

NÄIN AUTAMME POIKKEUSTILANTEESSA

Tukea ja turvaa senioreille

Vapaaehtoisemme ja ammattiauttajamme lievittävät yksinäisten vanhusten hätää myös poikkeustilan aikana. Palvelunumeroihimme voi soittaa mistä päin Suomea tahansa.

Aamukorva ja Aamukorvaa vastaava Lyssnande örat, Senioripysäkki-yhteydenottopuhelin sekä Juttukorva tarjoavat kuulijan ja keskustelukumppanin yksinäiselle – tukea ja toivoa kriisitilanteessa. 

Pääkaupunkiseudulla vanhuksille on tarjolla myös vapaaehtoisen keikka-auttajan apua esimerkiksi ruokaostosten tekemiseen.

Lue lisää

Juttukorva kaiken ikäisille

Juttukorvaan voi soittaa kuin luotettavalle ystävälle tai tuttavalle, jos sellainen puuttuu elämästä. 

Tavoitteena on vähentää soittajan yksinäisyyttä ja tarjota valon pilkahduksia poikkeustilan keskelle. 

Juttukorvaan voivat soittaa kaiken ikäiset yksinäiset kaikkialta Suomesta. HelsinkiMission työntekijät ja jatkossa myös vapaaehtoiset ovat valmiina juttelemaan arjen asioista ja kuulumisista soittajan kanssa. 

Lue lisää

Keskusteluapua nuorille

Nuorten kriisipisteemme on korvaamaton avun lähde nuorille, ja nyt sitä tarvitaan entistäkin kipeämmin. Kriisipisteeseen voivat soittaa 12–29-vuotiaat mistä päin Suomea tahansa. Nuoria tukevat myös HelsinkiMission kouluttamat vapaaehtoiset karanteenikaverit, jotka tarjoavat juttuseuraa etäyhteyksin.

Painajaismainen tilanne ahdistaa ja pelottaa. Etenkin, jos ei ole ketään kaveria, jonka kanssa ahdistustaan jakaa. 

Kriisipisteen ammattiauttajan ja vapaaehtoistemme kanssa nuori pääsee puhumaan tunteistaan. Kriisityöntekijä kuuntelee, keskustelee ja rauhoittaa mieltä. Apua saa myös parisuhdeongelmiin, joita poikkeustilanne saattaa entisestään pahentaa.

Lue lisää

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.

Haluatko tietää lisää?

Robert Nilsson
Varainhankinta; yritykset / Fundraising; företagssamarbete
044 703 6879
Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
044 735 5138