×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Yksinäisen aika on pitkä. Auta meitä auttamaan.

Osallistumalla joulukeräykseemme autat meitä auttamaan yksinäisyydestä kärsiviä vanhuksia, nuoria ja lapsiperheitä. Heitä, jotka odottavat kipeästi toisen ihmisen läsnäoloa ja välittämistä. Yhdessä autamme enemmän. Kiitos.

Kiitämme vähintään 500 € (14.12.2018 mennessä) lahjoittaneita yrityksiä Joulun tähdet -kynttiläkonsertin TV-lähetyksissä. Kaikki lahjoittaneet yritykset saavat käyttöönsä sähköisen joulukortin, jossa yrityksen kerrotaan tukevan HelsinkiMission työtä.

Tilaa lasku

PAPERILASKU
SÄHKÖINEN LASKU
LAHJOITUKSEN SUURUUS
MUU SUMMA
YRITYKSEN TIEDOT
YHTEYSHENKILÖ
E-LASKUJEN VÄLITTÄJÄ

Kiitokset avusta ja valoisaa joulua!

Saat meiltä käyttöösi sähköisen joulun viestintäpaketin. Sen myötä voit kertoa asiakkaillesi, että sinä ja yrityksesi olette mukana taistelussa yksinäisyyttä vastaan.

Joulun viestintäpaketti Lataa tiedostopaketti

Tee lahjoitus suoraan HelsinkiMission keräystilille:

Helsinkimissio ry
FI68 5008 5320 0123 05 viitteellä 5380

Lähetä yrityksenne nimi ja lahjoitussumma sähköpostitse lahjoitus@helsinkimissio.fi mikäli saamme julkaista tietonne ja lähettää teille joulun viestintäpaketin. Tukemalla työtämme, saatte meiltä käyttöönne sähköisen joulun viestintäpaketin. Sen myötä voitte kertoa asiakkaillenne, että olette mukana taistelussa yksinäisyyttä vastaan. 

Lisätietoja:

Kaisa Riski, avainasiakaspäällikkö, yritysvarainhankinta
kaisa.riski@helsinkimissio.fi
Puh. 044 735 2675

 

 

Tunnelmallinen Joulun tähdet -kynttiläkonserttimme esitetään TV Nelosella 22.12., 23.12. ja 25.12.2018.

Monipuolinen esiintyjäkattaus tarjoaa suosikkikappaleita jokaiseen makuun. Mukana Rajaton, Happoradio, Waltteri Torikka, Kaija Koo, Tuure Kilpeläinen, Janna ja Anne Mattila. Kapellimestarina toimii Leri Leskinen ja konsertin juontaa Jaana Pelkonen. Konsertti tarjoaa myös mahdollisuuden tukea työtämme yksinäisten auttamiseksi.

Katso konsertti ja virittäydy joulun tunnelmaan!

LAHJOITTAJAPALVELU
045 872 1870 (arkisin 9-12)

lahjoitus@helsinkimissio.fi

 

Näin lahjoitukset auttavat

12000 €

40 nuorta saa ammattiapua viiden kerran sarjan. Nuori voi keskustella ongelmistaan kasvotusten kriisityön ammattilaisen kanssa. Apu on nuorille maksutonta. 

8000 €

4 virkistysryhmää senioreille vuoden ajaksi. Säännöllinen ryhmätoiminta lisää elämäniloa ja vähentää tehokkaasti yksinäisyyttä. Vuoden aikana yli sata senioria pääsee osalliseksi mieltä virkistävästä toiminnasta.*

3600 €

10 nuorta saa oman tukihenkilön vuoden ajaksi. Tukihenkilö tapaa nuorta säännöllisesti ja toimii hänelle luotettavana aikuisena ja kanssakulkijana.

500 €

Yksinäinen lapsiperheen vanhempi saa empaattisen äiti- tai isämentorin tuekseen vuoden ajaksi. Oikeaan aikaan saadulla pienelläkin avulla on valtava merkitys.*

*HelsinkiMissio etsii, valitsee ja kouluttaa vapaaehtoiset auttajat – tukihenkilöt, mentorit ja ryhmänohjaajat – sekä tarjoaa heille tehtäväänsä säännöllisen työnohjauksen ja tuen koko vuoden ajan.

Mitä lahjoituksilla on jo saatu aikaan

”Tunnen, että elämä jatkuu”

”Mun mielestä on rankka ajatus, että joku on masentunut, kun on yksin. Halusin auttaa jotenkin ja lähdin mukaan vapaaehtoistyöhön. Sieltä mä löysin Pirkon”, Roosa, 20, kertoo.

Pirkko, 89, kertoo olleensa hyvin yksinäinen ennen nuoren tukiystävän löytymistä.

”Mä tykkään ihan hirveästi Roosasta. Kun hän on nuori, niin hän tuo tuulahduksen sellaisesti elävästä elämästä. Mä tunnen, että elämä jatkuu”, Pirkko  kuvailee.

Kriisipisteeltä apua sai heti

Kalle Vikmanilla on opiskelupaikka, työpaikka, kiva koti – ja viime syksynä myös ahdistus. Vaikka kaikki oli periaatteessa hyvin, ahdistus ei kadonnut.

”Omat virheeni pyörivät mielessä jatkuvasti. Samalla tuntui, ettei olisi aikaa henkiseen pahoinvointiin”, hän kuvaa.

Lopulta tilanne äityi niin pahaksi, että sängystä nouseminenkin oli suoritus. Onneksi terveydenhoitaja antoi vinkin Nuorten kriisipisteestä. Siellä ammattilaisen pakeille pääsi heti.

”Siinä saattoi puhua vapaasti ja antaa asioiden soljua ongelmakohtien suuntaan.” Tänä keväänä Kalle on opetellut uutta taitoa: olemista. Sellaista elämää, missä voi tavata kavereita ja käydä urheilemassa; sellaista, missä ei koko ajan tarvitse suorittaa ennätysmäärää opintopisteitä tai töitä.

Joulun viestintäpaketti

Osallistumalla joulukeräykseemme saat meiltä käyttöösi sähköisen joulun viestintäpaketin. Sen myötä voit kertoa asiakkaillesi, että sinä ja yrityksesi olette mukana taistelussa yksinäisyyttä vastaan.

Joulun viestintäpaketti

FAKTAA YKSINÄISYYDESTÄ

  • Yksinäisyys on vaarallisempaa kuin ylipaino tai alkoholin liikakäyttö.
  • Joka viides lapsi tai nuori kokee itsensä yksinäiseksi.
  • Yksinäisyys on yleistä myös nuorilla aikuisilla.

Haluatko tietää lisää?

Kaisa Riski
Varainhankinta; yritykset, testamentit, suurlahjoitukset
044 735 2675