×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Anna lahja, joka kannattelee

Jokainen meistä tarvitsee joskus kannattelijaa. Ihmistä, joka on läsnä. Ystävää, joka kuuntelee.

Tänä jouluna kutsummekin kaikki kannattelijoiden joukkueeseen, sillä vain yhdessä yksinäisyys voitetaan.

Tuo yrityksesi mukaan lahjoittamalla joulukeräykseemme. Lahjoituksenne avulla yhä useampi yksinäinen saa kipeästi tarvitsemaansa apua ja tukea.


Kiitämme vähintään 500 euroa (14.12.2021 mennessä) lahjoittaneita yrityksiä Joulun tähdet -konsertin TV-lähetyksissä Nelosella. Kaikki lahjoittajat saavat käyttöönsä sähköisen joulukortin ja sosiaaliseen mediaan räätälöityjä kuvia, joilla voi viestiä tuesta HelsinkiMission työlle yksinäisyyttä vastaan. Sähköinen viestintäpaketti julkaistaan marraskuun aikana ja saat sen paluupostissa sähköpostiisi ilmoitettuasi lahjoituksesta tai voit ladata sen laskulomakkeen lähetyksen jälkeen.

Lahjoita, ja liityt kannattelijoihin.

Lahjoita laskulla

PAPERILASKU
SÄHKÖINEN LASKU
LAHJOITUKSEN SUURUUS
MUU SUMMA
YRITYKSEN TIEDOT
YHTEYSHENKILÖ
E-LASKUJEN VÄLITTÄJÄ

Lämpimät kiitokset lahjoituksesta HelsinkiMission työlle yksinäisyyden vähentämiseksi

Kaikki lahjoittajat saavat käyttöönsä sähköisen joulukortin, jolla voi viestiä tuesta HelsinkiMission työlle yksinäisyyttä vastaan.

Tee lahjoitus suoraan HelsinkiMission keräystilille:

Helsinkimissio ry
FI68 5008 5320 0123 05
Viite: 6075

Jätäthän yhteystietosi tilisiirron viestikenttään, jotta voimme kiittää ja kertoa sinulle, mitä lahjoituksella saadaan aikaan.

Lisätietoja:

Robert Nilsson, yritysvarainhankinta
robert.nilsson@helsinkimissio.fi
Puh. 044-7036879

Niina Frösén, varainhankintapäällikkö
niina.frosen@helsinkimissio.fi
Puh. 044-735 5138

 

 

Sähköinen joulutervehdys

Kaikki lahjoittajat saavat käyttöönsä sähköisen joulukortin ja sosiaaliseen mediaan räätälöityjä kuvia, joilla voi viestiä tuesta HelsinkiMission työlle yksinäisyyttä vastaan sekä haastaa muitakin mukaan. Saat sähköisen viestintäpaketin käyttöösi ilmoitettuasi lahjoituksesta.

LAHJOITTAJAPALVELU

yritykset@helsinkimissio.fi

 

 

VOIT LAHJOITTAA MYÖS SUORAAN KERÄYSTILILLE
Helsingin OP Pankki 
FI68 5008 5320 0123 05

Näin lahjoitukset auttavat

500 €

mahdollistaa arjen apua senioreille 20 kertaa. Senioreiden kauppa- ja asiointiavun tarve on kasvanut merkittävästi korona-aikana. 

2500 €

mahdollistaa oman tukihenkilön vuoden ajaksi 7 nuorelle. Tukihenkilö on koulutettu vapaaehtoinen, joka tapaa nuorta säännöllisesti ja toimii hänelle luotettavana aikuisena ja kanssakulkijana.

5000 €

mahdollistaa Aamukorva-puhelinpalvelun toiminnan kuukauden ajan. Aamukorva on ikäihmisiä auttava puhelin, joka päivystää vuoden jokaisena aamuna klo 5-8.

12000 €

mahdollistaa viisi tapaamiskertaa kriisityön ammattilaisen vastaanotolla 40 nuorelle. Jokainen nuori voi keskustella ongelmistaan luottamuksella ja veloituksetta. Apua on helppo hakea, lähetteitä ei tarvita.

NÄIN LAHJOITUKSESI AUTTAA

Yhdessä yksinäisyys voitetaan

Yhdessä satojen vapaaehtoisten, yksityisten lahjoittajien ja yritystukijoiden kanssa olemme viime vuonna auttaneet esimerkiksi näin:

  • Vapaaehtoisemme tekivät 3 759 seniorien auttamiskeikkaa ja lievittivät senioreiden yksinäisyyttä 3 740 kertaa puhelinpalvelussamme.
  • Keskusteluavussa ja nuorten tukihenkilötoiminnassa kohtasimme nuoria lähes 10 000 kertaa.
  • Perhekaverimme tarjosivat tukea ja läsnäoloa Uuden lastensairaalan lapsille ja perheille 9 340 kertaa.

Arjen apua ja keskusteluseuraa senioreille

Yksinään asuva Irja Niemelä, 83, saa usein kauppa-apua vapaaehtoiselta Jali Jumiskolta. Koronarajoitusten aikaan apu oli tavallistakin tärkeämpää.

”Jalin ja muiden vapaaehtoisten apu on korvaamatonta. Ilman heitä en selviäisi”, Irja sanoo.

Ostokset hoidettuaan Jalilla on tapana jäädä kahville ja juttelemaan. Pienilläkin keskusteluhetkillä on Irjalle suuri merkitys.

Kaveruutta ja tukea nuorten haasteisiin

Maximilian Nahi, 31, toimii vapaaehtoisena nuoren tukihenkilönä.

”Tuettavani on 21-vuotias maahanmuuttajataustainen mies. Yhteisiä juttuja on löytynyt helpommin kuin kuvittelin, esimerkiksi autot kiinnostavat molempia ja niistä riittää puhuttavaa.”

Tukisuhde on tärkeä myös tukihenkilölle itselleen. ”Koen olevani merkityksellinen jollekin ihmiselle ja pystyn auttamaan aidosti.”

Keskusteluapua elämän solmukohtiin

Työpaikkakiusaamisesta kärsinyt Ulla, 66, löysi Senioripysäkin keskusteluryhmästä korjaavan yhteisön.

Kokemus yhteisöön kuulumisesta oli hänelle todella tärkeä.

”Voi kyllä sanoa, että ryhmä oli kiusaamiskokemusten jälkeen korjaava kokemus, joka kannattelee vieläkin. Tällaisen ryhmän hyvä vaikutus ei häviä”, Ulla sanoo.

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.

Haluatko tietää lisää?

Robert Nilsson
Varainhankinnan koordinaattori, yritykset | Fundraising, företagssamarbete
09 2312 0312, 044 703 6879
Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
09 2312 0311, 044 735 5138