×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Ryhmänohjaajakoulutus

Kouluttautumalla Senioripysäkki-ryhmänohjaajaksi saat uusia välineitä auttamistyöhösi. Samalla kartutat henkistä pääomaasi ja osaamistasi.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutukseen voivat hakea sosiaali- tai terveydenhuoltoalan perustutkinnon tai muun soveltuvan koulutuksen suorittaneet henkilöt. Jos olet kiinnostunut ryhmän ohjaamisesta ja haluat uudenlaisen työtavan osaksi toimenkuvaasi, ohjaajakoulutus voi olla juuri sinua varten.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutus antaa sinulle uusia työkaluja ja näkökulmia työhösi – ja samalla koko elämääsi. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet käynnistää ja ohjata Senioripysäkki-ryhmiä omalla paikkakunnallasi.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutus on nykyistä ammattitaitoasi täydentävää koulutusta, johon voit osallistua joustavasti työsi ohella. Koulutus kestää vuoden ja on maksutonta, mutta materiaalikustannuksista joudumme veloittamaan kokonaisuudessaan 330 euroa. Hintaan sisältyy uusi Senioripysäkki-ryhmänohjaajan käsikirja, joka ilmestyy syksyllä 2021. Vuoden koulutuksen jälkeen sinun on mahdollista saada jatko-ohjausta ryhmien ohjaamiseen kahden vuoden ajan.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutukseen osallistuneet ovat olleet lähes sataprosenttisesti tyytyväisiä koulutuksen antiin ja innostuneita saamistaan uusista valmiuksista.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajana pystyt auttamaan tehokkaasti yksinäisyydestä ja masennuksesta kärsiviä senioreja. Senioripysäkki-ryhmämalli vähentää tutkimusten mukaan tehokkaasti senioreiden yksinäisyyttä, masennusta ja ahdistusta.

Tällä hetkellä Senioripysäkki-ryhmänohjaajien koulutus on meneillään Helsingissä. Seuraava koulutus alkaa Helsingissä syksyllä 2022. Tähän koulutukseen voi hakeutua mukaan täyttämällä hakulomake tai ottamalla yhteyttä kouluttajaan. Uusi koulutus aloitetaan vuosittain Helsingissä jos koulutuksesta kiinnostuneita on vähintään 10 henkilöä.

 
Ota yhteyttä

Sari Korhonen
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, kouluttaja, työnohjaaja, psykoterapeutti
09 2312 0263, 045 875 7872

sari.korhonen@helsinkimissio.fi