×
Käytämme evästeitä (cookies) parantaaksemme sivujemme toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja ›

Ryhmänohjaajakoulutus

Kouluttautumalla Senioripysäkki-ryhmän ohjaajaksi saat uusia välineitä auttamistyöhösi. Samalla kartutat henkistä pääomaasi ja osaamistasi.

Senioripysäkki-ohjaajakoulutukseen voivat hakea sosiaali- tai terveydenhuoltoalan perustutkinnon tai muun soveltuvan koulutuksen suorittaneet henkilöt. Jos olet kiinnostunut ryhmän ohjaamisesta ja haluat uudenlaisen työtavan osaksi toimenkuvaasi, ohjaajakoulutus voi olla juuri sinua varten.

Senioripysäkki-ohjaajakoulutus antaa sinulle uusia työkaluja ja näkökulmia työhösi – ja samalla koko elämääsi. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet käynnistää ja ohjata Senioripysäkki-ryhmiä omalla paikkakunnallasi.

Ohjaajakoulutus on nykyistä ammattitaitoasi täydentävää koulutusta, johon voit osallistua joustavasti työsi ohella. Koulutus kestää 1,5 vuotta ja sen hinta on vain 400 euroa.

Ohjaajakoulutukseen osallistuneet ovat olleet lähes 100-prosenttisesti tyytyväisiä koulutuksen antiin ja innostuneita saamistaan uusista valmiuksista.

Senioripysäkki-ohjaajana pystyt auttamaan tehokkaasti yksinäisyydestä ja masennuksesta kärsiviä senioreja. Senioripysäkki-ryhmämalli vähentää tutkimusten mukaan tehokkaasti senioreiden yksinäisyyttä, masennusta ja ahdistusta.

Tällä hetkellä Senioripysäkki-ohjaajien koulutus on meneillään Helsingissä ja Torniossa. Seuraava koulutus alkaa vuonna 2018 Hämeenlinnassa. Aloitamme uusia koulutuksia tarpeen mukaan, jos koulutuksesta kiinnostuneita on vähintään 10 henkilöä.

Yhteystiedot:

Senioripysäkki
Albertinkatu 33
00180 Helsinki

Sari Eskelin
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, -kouluttaja, -työnohjaaja, psykoterapeutti
045 875 7872