Yksin


ei tarvitse


jäädä


Koetko itsesi ulkopuoliseksi muiden seurassa? Kaipaatko elämääsi ihmissuhteita? Tarjoamme aikuisille maksuttomia keskustelutapaamisia ammattilaisen kanssa. Niiden tavoitteena on oman kokemuksen ymmärtäminen ja helpottaminen. Sivuiltamme löytyy paljon tietoa yksinäisyydestä, sen kohtaamisesta ja sitä vastaan taistelemisesta. Tehtäväkirjan avulla voit työstää yksinäisyyttä myös itsenäisesti.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, yhdessä yksinäisyys voitetaan.

Perjantaipuhelin – 09 23120390

Koetko yksinäisyyttä viikonlopun lähestyessä? Soita Perjantaipuhelimeen!

Perjantaipuhelin tarjoaa helpon mahdollisuuden lievittää yksinäisyyttä viikonlopun kynnyksellä. Se tarjoaa ystävällisen kuulijan ja keskustelukumppanin. Puhelimessa soittaja kohdataan tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin.

Keskusteluapua yksinäisyyteen

Tarjoamme aikuisille ammattilaisen tapaamisia sekä erilaisia välineitä yksinäisyyden tunteiden kohtaamiseen ja lievittämiseen ilmaiseksi.

Yksinäisyys-tehtäväkirja

HelsinkiMission Yksinäisyys-tehtäväkirja sopii kaikille, jotka haluavat pysähtyä yksinäisyyden äärelle ja tutkia siihen liittyviä ajatuksia, tunteita ja toimintatapoja.Tehtäväkirjan avulla voit löytää uusia näkökulmia ihmissuhteisiisi ja keinoja yksinäisyyden lieventämiseen.

Tutustu myös Mielenterveystalon yksinäisyyden omahoito-ohjelmaan!

Yksinäisyysfoorumi

Yksinäisyys on luonnollista ja yleistä, Suomessa jopa 400 000 ihmistä kokee sitä ajoittain tai jatkuvasti. Siihen voi kuitenkin vaikuttaa. Tule mukaamme oppimaan yksinäisyydestä.

Kaksi nuorta aikuista istuu rappusilla Kaksi nuorta aikuista istuu rappusilla

Keskusteluapua opiskelijoiden yksinäisyyteen

Tarjoamme korkeakouluopiskelijoille yksinäisyyden keskusteluapua. Jos koet puristavaa yksinäisyyttä, varaa aika keskusteluapuun!

Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen tavoitteena on vähentää opiskelijoiden kokemaa yksinäisyyttä ja lisätä opiskelijoiden parissa toimivien valmiuksia ja osaamista kohdata yksinäisyyttä kokevia opiskelijoita. Toteutamme hanketta yhdessä Nyyti ry:n kanssa.

Väkivaltatyö

Aggredi on HelsinkiMission kehittämä ja kodin ulkopuolisiin väkivallantekijöihin keskittyvä työmuoto, joka on toiminut pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006.

Aggredin tavoitteenaon saada väkivaltainen käytös vähenemään tai loppumaan. Aggredi tarjoaa mahdollisuuden käsitellä väkivallasta syntyneitä ongelmia puolueettomalla maaperällä. Työ on yksilötyötä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.