Perheiden


keskusteluapu


Koetko vanhempana riittämättömyyden kokemuksia? Koetko yksinäisyyttä parisuhteessa? Haluatko jutella huolistasi jonkun kanssa?

Perheiden ammatillinen keskusteluapu on maksutonta matalan kynnyksen palvelua. Se on suunnattu lapsiperheille ja yli 29-vuotiaille lapsettomille pareille, ja keskusteluun voit tulla yksin tai yhdessä. Olet myös tervetullut, mikäli suunnittelet perheen perustamista tai lapsen hankintaa tai kärsit lapsettomuudesta.

Tukea keskusteluavusta

Perheiden keskusteluapu auttaa esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Uupumus
  • Parisuhdehuolet
  • Yksinäisyys parisuhteessa

Ennen keskusteluavun alkamista käydään yhdessä läpi tilannettasi ja toiveitasi keskusteluavulle sekä sovitaan jatkosta, joka parhaiten vastaa tarvettasi. Puhelimitse tapahtuvan ensikontaktin jälkeen keskusteluapua on mahdollista saada 1–5 kertaa.

Apua on saatavilla valtakunnallisesti suomen kielellä. Keskusteluapua voi saada etäyhteydellä tai kasvokkain tiloissamme Albertinkadulla.

Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia, etäyhteydellä keskusteluapu voi olla halutessasi anonyymia. Keskusteluapu tähtää hyvinvointisi ja tilanteesi parantumiseen, ja työskentelemme toiveidesi ja palautteesi mukaisesti. Keskusteluapu on hyvinvointia edistävää ja ylläpitävää, ei sairauksien hoitoa. Mikäli sinulla on olemassa oleva hoitokontakti, käännythän ensi sijassa heidän puoleensa.

Kaksi miestä keskustelevat ulkona penkillä Kaksi miestä keskustelevat ulkona penkillä

Varaa aika keskusteluapuun

Ota yhteyttä perheiden keskusteluapuun alla olevalla lomakkeella ja varaa aika ensitapaamiseen puhelimitse. Valitse perheiden keskusteluapu ja sinulle sopiva ajankohta, sekä täytä yhteystietosi. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin.

Lisätietoja

Kaisa Tuuteri

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, kriisityöntekijä, tiimivastaava

09 2312 0253, 044 777 9691

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.