Perheiden


keskusteluapu


Koetko vanhempana riittämättömyyden kokemuksia? Haluatko jutella huolistasi jonkun kanssa?

Perheiden keskusteluapu tarjoaa maksutonta ja lyhytkestoista keskusteluapua kriisi- ja keskusteluavun työntekijän kanssa. Palvelu on tarkoitettu yksilöille, pareille ja perheille. Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin huolien kanssa.

Tukea keskusteluavusta

Tukea voi saada esimerkiksi uupumukseen, yksinäisyyteen, parisuhteeseen, perhesuhteisiin tai hankaliin ihmissuhteisiin liittyen.

Ennen keskusteluavun alkamista käydään yhdessä läpi tilannettasi ja toiveitasi keskusteluavulle sekä sovitaan jatkosta, joka parhaiten vastaa tarvettasi. Puhelimitse tapahtuvan ensikontaktin jälkeen keskusteluapua on mahdollista saada 1–5 kertaa.

Apua on saatavilla valtakunnallisesti suomeksi ja englanniksi. Keskusteluapua voi saada etäyhteydellä tai kasvokkain Helsingin Kampin toimipisteessämme.

Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia, etäyhteydellä keskusteluapu voi olla halutessasi anonyymia. Keskusteluapu tähtää hyvinvointisi ja tilanteesi parantumiseen ja työskentelemme toiveidesi ja palautteesi mukaisesti.

Varaa aika keskusteluapuun

Ota yhteyttä perheiden keskusteluapuun alla olevalla kalenterilomakkeella ja varaa ensikontaktipuhelu kriisi- ja keskusteluavun työntekijälle. Valitse perheiden keskusteluapu ja sinulle sopiva ajankohta, sekä täytä yhteystietosi.  Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin.

Keskusteluapu on hyvinvointia edistävää ja ylläpitävää, ei sairauksien hoitoa. Mikäli sinulla on olemassa oleva hoitokontakti, käännythän ensi sijassa heidän puoleensa.

Lisätietoja

Mikko Schalin

Kriisityöntekijä

044 290 1075

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.