Perheiden


keskusteluapu


Koetko vanhempana riittämättömyyden kokemuksia? Haluatko jutella huolistasi jonkun kanssa?

Perheiden ammatillinen keskusteluapu on maksutonta matalan kynnyksen palvelua. Se on suunnattu lapsiperheille sekä pareille, ja keskusteluun voit tulla yksin tai yhdessä. Olet myös tervetullut, mikäli suunnittelet perheen perustamista tai lapsen hankintaa tai kärsit lapsettomuudesta.

Tukea keskusteluavusta

Perheiden keskusteluavusta voit saada tukea esimerkiksi uupumukseen, yksinäisyyteen tai parisuhteeseen.

Ennen keskusteluavun alkamista käydään yhdessä läpi tilannettasi ja toiveitasi keskusteluavulle sekä sovitaan jatkosta, joka parhaiten vastaa tarvettasi. Puhelimitse tapahtuvan ensikontaktin jälkeen keskusteluapua on mahdollista saada 1–5 kertaa.

Apua on saatavilla valtakunnallisesti suomen kielellä. Keskusteluapua voi saada etäyhteydellä tai kasvokkain Helsingin Kampin toimipisteessämme.

Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia, etäyhteydellä keskusteluapu voi olla halutessasi anonyymia. Keskusteluapu tähtää hyvinvointisi ja tilanteesi parantumiseen ja työskentelemme toiveidesi ja palautteesi mukaisesti. Keskusteluapu on hyvinvointia edistävää ja ylläpitävää, ei sairauksien hoitoa. Mikäli sinulla on olemassa oleva hoitokontakti, käännythän ensi sijassa heidän puoleensa.

Varaa aika keskusteluapuun

Ota yhteyttä perheiden keskusteluapuun alla olevalla lomakkeella ja varaa aika ensitapaamiseen puhelimitse. Valitse perheiden keskusteluapu ja sinulle sopiva ajankohta, sekä täytä yhteystietosi. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin.

Lisätietoja

Mikko Schalin

Kriisityöntekijä

044 290 1075

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.