Uutinen

17.3.2022

Minä riitän®: itsemyötätunnon voima -webinaari

Koetko usein stressiä, joka vaikuttaa elämääsi negatiivisesti? Oletko vaativa itseäsi kohtaan? Miten reagoit, kun epäonnistut tai kohtaat elämässäsi haasteita? Oletko tuolloin ystävällinen ja lempeä itseäsi kohtaan vai kriittinen ja hyökkäävä?

Tule kuuntelemaan kaikille avointa HelsinkiMission Minä riitän®: itsemyötätunnon voima -webinaaria 12.4. klo 17-18.30! Webinaarissa itsemyötätunnosta kertovat kriisityöntekijät Saara Ahtola ja Emma Lindegren.

Itsemyötätunto on tieteellisesti tutkittu psykologian käsite, sisäinen voima, joka voi auttaa meitä kohtaamaan elämään kuuluvat haasteet uudella tavalla. Itsemyötätunnon lempeä puoli auttaa meitä suhtautumaan itseemme ystävällisemmin ja hyväksyvämmin, ihan niin kuin kohtelisit toista sinulle tärkeää ihmistä. Itsemyötätunnossa on myös jämäkkä puoli, joka voi auttaa sinua suojelemaan itseäsi tilanteen niin vaatiessa, asettamaan rajoja ja tavoittelemaan sinulle tärkeitä asioita.

Ilmoittaudu webinaariin tällä lomakkeella 8.4.2022 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

17.3.2022

Yksinäisyys voi koskettaa jokaista

Lähes 80 prosenttia suomalaisista kokee, että yksinäisyydestä ja sen vaikutuksista tulisi puhua yhteiskunnassa nykyistä enemmän. Huolestuttavaa on, että joka neljäs kokee yksinäisyyden vähentämisen olevan yksinäisyyttä kokevan vastuulla. Valtakunnallisesti toimiva HelsinkiMissio haluaa näihin lukuihin muutoksen – yksinäisyyden vähentäminen on kaikkien yhteinen asia.