Uutinen

12.12.2022

Yksinäisyyttä vähentävä lahjapaketti jokaiseen kotiin: Joulun tähdet -konsertti Nelosella

HelsinkiMissio haluaa tuoda joulun tunnelmaa ja yhteenkuuluvuutta jokaiseen kotiin. Jo perinteeksi muodostunut Joulun tähdet -konsertti esitetään Nelosella 18.12. Konsertilla kerätään varoja HelsinkiMission yksinäisyyttä vähentävään työhön.

Hyväntekeväisyyskonserttia tähdittää Suomen suosituin ja kansainvälisesti menestynein a cappella yhtye Rajaton yhdessä Pete Parkkosen, Saara Aallon, Iltan ja Mari Palon kanssa. Konsertissa esitetään Leri Leskisen ja Rajattoman sovittamia uusia versioita artistien omista kappaleista sekä tunnetuista joululauluista. Konsertin juontaa Susanna Laine. Konsertti on yksi joulunajan katsotuimpia TV-ohjelmia.

”Yksinäisyys on tosi laaja asia ja sitä me voidaan yhdessä vähentää kysymällä mitä toiselle kuuluu ja miten hän voi”, sanoo Pete Parkkonen

Konsertti on taltioitu Mikael Agricolan kirkossa ja esitetään Nelosella sunnuntaina 18.12. klo 19.30 sekä uusintana tiistaina 20.12. klo 18.30 ja jouluaattona 24.12. klo 16.15. 

Konsertilla hankitaan varoja HelsinkiMission yksinäisyyden vastaiseen työhön.

Ohjelman aikana voi auttaa yksinäisiä tekemällä lahjoituksen tekstiviestillä, verkossa tai MobilePaylla.

HelsinkiMission vapaaehtoiset ja ammattiauttajat tukevat ja auttavat nuoria, aikuisia, perheitä ja ikäihmisiä monin tavoin. Apu on tutkitusti tuloksellista, yksinäisyyttä vähentävää ja hyvinvointia vahvistavaa. Kaikki apu on asiakkaille maksutonta. 

Koronapandemia ja epävakaa maailmantilanne ovat lisänneet apua tarvitsevien määrää. Siksi myös lahjoitusten tarve on tällä hetkellä suurempi kuin koskaan.

Nyt on riemun raikkahin aika – samalla yhä useampi suomalainen kokee jouluna yksinäisyyttä

Joillekin joulu on vuoden odotetuinta aikaa, toisille vuoden synkintä. Tänään joka kymmenes suomalainen kärsii haitallisesta, pitkäkestoisesta yksinäisyydestä. Joulun tähdet -konsertti on osa HelsinkiMission Muista ihmistä lähelläsi -joulukampanjaa. Nettisivulla helsinkimissio.fi/joulu voi auttaa yksinäisiä tekemällä kertalahjoituksen tai liittymällä kuukausilahjoittajaksi.

12.12.2022