×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Joulun tähdet -konsertti tuo joulumielen

HelsinkiMission perinteinen konsertti johdattelee jouluun ainutlaatuisella tunnelmalla ja musiikillisella sisällöllä. Mieleenpainuvan elämyksen lisäksi saat hyvän joulumielen, sillä konsertin tuotoilla autetaan yksinäisiä vanhuksia, nuoria ja lapsiperheitä.

Joulun tähdet -konsertissa Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti menestynein a cappella -yhtye Rajaton esiintyy yhdessä Katri Helenan, Maria Ylipään, Ida Paul & Kalle Lindrothin sekä Laura Närhen kanssa.

Konsertissa esitetään Leri Leskisen ja Rajattoman yhteistyönä artistien omista kappaleista ja tunnetuista joululauluista sovitettuja uusia versioita. Rajaton esittää konsertissa myös omia joululaulujaan.

Muutos ohjelmaan: sairastumisen vuoksi näyttelijä Hannu-Pekka Björkman ja Avara-yhtye eivät esiinny konsertissa.

Joulukonsertin juontaa Jaana Pelkonen.

Tiistaina 30.11.2021 klo 20
Mikael Agricolan kirkko, Tehtaankatu 23, Helsinki

Ovet kirkkoon aukeavat klo 19.30. Konsertin kesto on noin 1,5 tuntia. Liput tarkistetaan ovella. Varauduthan näyttämään tarvittaessa koronapassin lippujen tarkistuksen yhteydessä. Huomaathan, että paikat ovat numeroimattomia.

Lipun hinta on 49,50 €. Varmista paikkasi ja osta liput heti!

Mikäli et pysty ostamaan lippua alta, voit ostaa lipun tästä linkistä tiketti.fi -sivuilla.