×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vapaaehtoiseksi Albertin olohuoneeseen

Albertin olohuone Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 33, on viihtyisä kohtaamispaikka pikkulapsiperheille ja senioreille. Ideana on, että sukupolvet tutustuvat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta.

Olisiko sinulla aikaa ja kiinnostusta toimia vapaaehtoisena lapsiperheiden parissa? Albertin olohuoneen vapaaehtoisena pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen, joka tulee toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Vapaaehtoisena vastaanotat kävijämme kiireettömästi ja tarjoat juttuseuraa kahvikupposen ääressä arkisin päiväaikaan. Toivomme, että pystyt sitoutumaan toimintaan kerran pari kuukaudessa.

Pääasiassa olkkarissa vierailee lapsiperheitä, joista osa on kansainvälisiä. Suurin osa lapsista on alle 3-vuotiaita, joten vilinää ja vilskettä riittää! Rento, iloinen ja kannustava ilmapiiri on kaiken lähtökohta.

Haastattelemme kaikki vapaaehtoiseksi hakeneet, joista valitaan seuraava koulutusryhmä. Tullessasi valituksi saat tehtävääsi koulutuksen sekä jatkuvan tukemme myös koulutuksen jälkeen. Tarjoamme vapaaehtoisille mm. työnohjausta ja virkistysmahdollisuuksia.

Koulutamme seuraavan kerran vapaaehtoisia vuonna 2021. Voit täyttää tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin ilmoitamme sinulle seuraavasta koulutuksesta lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja:

Lilli Öhberg
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori: Albertin olohuone & vapaaehtoistoiminta perheiden tukena Uudessa Lastensairaalassa
09 2312 0241, 044 750 0143

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.