×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Perhekaveriksi Uuteen lastensairaalaan

Perhekaverina tarjoat läsnäoloa, tukea ja käytännön apua sairaalaan tulleelle perheelle. Autat perheitä, jotta sairaalakäynti sujuisi mahdollisimman helposti ja mukavasti. – Tuot sairaalamaailmaan tuulahduksen tavallista arkea!

Tarjoat keskusteluseuraa vanhemmille ja järjestät lapsille leikki- ja lukuhetkiä sairaalan sisarusparkissa ja kahviossa. Apusi on vanhemmalle kullanarvoista vaikkapa laboratorio- tai kahvilakäynnin aikana, kun mukana on pienen potilaan lisäksi leikki-ikäisiä sisaruksia. 

Olet yli 25-vuotias, luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen. Toimit tavallisen ihmisen taidoin, mutta saat tehtävään koulutuksen. Perhekaverina et kuulu terveydenhuollon ammattihenkilöstöön. 

Perhekaverit tekevät päivän aikana kolmen tunnin vuoron yhdessä toisen vapaaehtoisen kanssa. Tällä hetkellä vapaaehtoistoiminta keskittyy päiväaikaan, mutta toiminnan kehittyessä on mahdollista toimia myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Haastattelemme ja koulutamme vapaaehtoiset sekä tarjoamme monipuolista tukea, mm. jatkokoulutuksia, työnohjausta ja virkistysmahdollisuuksia. 

Toimiessasi vapaaehtoisena lasten ja nuorten parissa sinulta pyydetään lupa rikostaustaotteen selvittämiseen ennen vapaaehtoistoiminnan aloittamista.

Koulutamme uusia vapaaehtoisia vuoden 2021 keväällä ja syksyllä.  

Lisätietoja:

Kari Koponen
projektikoordinaattori
puh. 044 784 6534
perhekaveri@helsinkimissio.fi

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.