Blogi

14.6.2023

Helsinki Pride -ohjelma

Lautapeli-ilta nuorille aikuisille

Tule pelaamaan lautapelejä ja hengailemaan Albertin olohuoneelle. Tapahtumassa on erilaisia lautapelejä, mutta voit napata mukaan oman suosikkipelisi ja pientä naposteltavaa pelailun yhteyteen. Tapahtuma on suunnattu 18–29-vuotiaille.

Paikka: Albertin olohuone, Albertinkatu 33

Aika: 26.6.2023 klo 18–21

Svenska Hörnan på Helsingfors Pride 2023

Järjestämme Svenska Hörnanin kanssa ohjelmaa. Tule kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja osallistumaan ohjelmaan.

Helsinki Pride -kulkue 1.7.

Liity yksin tai kavereidesi kanssa seuraamme Pride-kulkueessa! Löydät meidät Nuorten Pride -osastolta ja Svenska Hörnanin osastolta. Kulkueen jälkeen voit liittyä kanssamme Svenska Hörnanin teltalle.

Nuorten Pride -osasto

Ilmoittaudu Nuorten Pride -osastolle sähköpostitse vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Corinna Sundholmille: corinna.sundholm@helsinkimissio.fi

Kokoonnumme HelsinkiMission porukalla klo 10.15 Albertinkatu 33, josta suuntaamme yhdessä Senaatintorille.

Prideparaden (Svenska Hörnan)

Kom med och tåga i Prideparaden tillsammans med Svenska hörnans olika organisationer. Paraden startar från Senatstorget kl. 12.00. och vi samlas tidigare på en på förhand överenskommen plats (exakt plats och tid meddelas här senare). Vi går mot Brunnsparken tillsammans med tusentals människor med färgglada regnbågsflaggor och utstyrsel.

Tid: Lördag den 1 juli kl. 12.00

Plats: Senatstorget

Pride parkfest (Svenska Hörnan)

Prideparaden slutar i Brunnsparken med en storslagen parkfest. Kom förbi och säg hej eller stanna för en pratstund vid Svenska hörnans tält!

Tid: Lördagen den 1 juli kl. 14.00

Plats: Brunnsparken

Oletko yksin sateenkaaripohdintojen kanssa?

Haluaisitko pohtia turvallisen aikuisen kanssa seksuaalisuuteen tai sukupuoli-identiteettiin liittyviä asioita? Kaipaatko tukihenkilöä tueksi elämääsi?

Tukihenkilö on vähintään 20-vuotias vapaaehtoinen turvallinen aikuinen, jolla on vaitiolovelvollisuus. Sateenkaaritukihenkilöillä on omaa kokemusta ja tietoa seksuaalisuuteen ja sukupuoli-identiteettiin liittyvistä asioista. Tukihenkilön kanssa voit kohdata yhteisen mieluisan tekemisen ja juttelun äärellä.

14.6.2023

Laman varjossa syntynyt