Lahjoittaminen

NIINA FRÖSÉN

Lukuaika:

2min

12.5.2021

Miksi yritykset haluavat vähentää yksinäisyyttä?

Kysyimme pääyhteistyökumppaneiltamme heidän ajatuksiaan yhteistyöstä kanssamme. Näin he vastasivat.

1. Miksi yrityksenne haluaa tukea HelsinkiMission työtä?

2. Mikä on yrityksenne kannalta ollut mieleenpainuvinta yhteistyömme aikana?

FENNIA

1. Me Fennialla olemme tukeneet HelsinkiMissiota jo yli 15 vuoden ajan, koska haluamme auttaa haastamaan suomalaisia tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Yksinäisyys aiheuttaa inhimillistä kärsimystä ja lisäksi se on merkittävä yhteiskunnallinen haaste. Tahdomme omalta osaltamme kannustaa ihmisiä hakemaan rohkeasti apua. Olen erittäin iloinen, että tukemme HelsinkiMissiolle on auttanut lisäämään nuorten hyvinvointia.

2. Tietenkin HelsinkiMission näkyvät ja tehokkaat kampanjat, joita olemme tukeneet. Lisäksi olemme useiden vuosien ajan − ennen koronapandemiaa − järjestäneet joulun alla yhteisiä laulutilaisuuksia HelsinkiMission kanssa. Ne ovat olleet henkilökunnan keskuudessa suosittuja ja pidettyjä.

Viestintäjohtaja Anne Perälä, Fennia

OP HELSINKI

1. OP Helsingin perustehtävänä on edistää pääkaupunkiseudun kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Pitkäjänteinen, jo 18 vuotta jatkunut yhteistyömme HelsinkiMission kanssa tukee vahvasti tätä tehtäväämme. Haluamme osaltamme olla vähentämässä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä ja siten edistää hyvinvointia pääkaupunkiseudulla.

2. Kumppanuutemme monipuolisuus ja jokainen yksittäinenkin tapahtuma on ollut meille vuosien varrella merkityksellinen. Olemme järjestäneet yhdessä erilaisia tapahtumia, esimerkiksi joulukonsertteja, Resonaarin oppilaita on esiintynyt tilaisuuksissamme ja olemme lahjoittaneet palvelutalo Ceciliaan musiikki- ja näytelmäesityksiä.

Johtaja Tiina Mäkelä, OP Helsinki

DNA

1. DNA on tärkeässä roolissa yhteiskunnan digitalisaation edistäjänä ja kansalaisten digiosaamisen mahdollistajana. Digitalisaatio on suuri mahdollisuus, mutta tunnistamme, että monille se on myös huolenaihe, ja monet ovat vaarassa syrjäytyä digiyhteiskunnasta. Haluamme tehdä voitavamme, ettei niin kävisi. HelsinkiMissio tekee työtä ikäihmisten digiosaamisen eteen. Tämän työn tukeminen on meille yksi tärkeä tapa toimia digitaalisen yhdenvertaisuuden puolesta.

2. Useammatkin tapahtumat, ja varsinkin lukuisat yhteisen toiminnan suunnittelun ja kehittämisen tehokkaat ja energiset hetket. On todella palkitsevaa tehdä yhteistyötä asiantuntevan ja vahvan toimijan kanssa.

Viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck, DNA

NIINA FRÖSÉN

12.5.2021