×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Lapsiperheen tuki sairaalassa

HelsinkiMission kouluttama vapaaehtoinen perhekaveri tuo sairaalamaailmaan tuulahduksen tavallista arkea. Perhekaveri tukee Uuden lastensairaalan perheitä poikkeusolojen aikana etäyhteyksin.

Perhekaverin kanssa voit pitää yhteyttä ja keskustella sinua kiinnostavista aiheista. Voit pyytää hänet myös lapsen seuraksi, kertomaan iltasadun, piirtämään ja pelaamaan tai auttamaan läksyjen teossa. Perhekaverit auttavat perheitä myös Ronald McDonald Talolla.

Voitte pitää yhteyttä perhekaverin kanssa parhaalla kokemallanne tavalla, esimerkiksi puheluin, videopuheluin tai viestein. 

Tarvitsetko sairaalan ulkopuolista asiointiapua? Tarjoamme myös lyhytkestoista, kertaluonteista keikka-apua esimerkiksi kaupassakäyntiin.

Näin haet apua

Hae perhekaveria tai keikka-apua täyttämällä yhteydenottolomake. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos haet perhekaveria lapselle, kerrothan lomakkeella lapsesi iän ja mielenkiinnon kohteet sekä sen, millaista tukea toivotte vapaaehtoiseltamme.

Lisätietoja:
perhekaveri@helsinkimissio.fi
puh. 044 764 8979